Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: Sloneczko »

Alek pisze:Witam Norb,
Owszem ksywka i imię jakie ma się naprawde,ja się nie ukrywam z niczym tylko szkoda będzie mojego awatarka ponieważ polubiłem myszke choć kiedyś jedna waćpanna mi powiedziała: ŻE POLUBIŁA MOJĄ MYSZKE :) choć wiadomo,że jestem mężczyzną to i imię moje do myszki pasuje i tak się zwie jak myszka z pszczółki maji tylko wolę zdrobniale czyli Alek. Catering jest i więcej dla Mnie okruszków będzie,tak lepiej,tak ma być,jestem w niebie :) Pozdrawiam
Alku :kwiat: uradowało sie moje serce tym co teraz napisałeś, ze jesteś w niebie :) .Ten post o tym olewaniu ciebie troszkę mnie wtedy zmartwił. Wiec koniec narzekania i trzymaj Tak jak teraz jest. Powodzenia
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Słoneczko :kwiat: dziękuje za miłe słowa i owszem tak jest :)
Witam i pozdrawiam Admina :)
forumowicz

I pomyśleć,początek tematu był 30.09,,,,a tu już 14 stron spadło,,,,no,no. 8-) Admin się zaangażował :) to bardzo dobrze wróży powodzeniu sprawy.Nie ma sprawy Alku....wszak Norb to Norbert :lol: :lol:
forumowicz

Wiem,że to Norbert i bardzo mi miło Cię poznać :) i kto wie kiedyś uścisnąć Ci dłoń jak i pozostałtym forumowiczom :)
Marze tylko o tym aby się spotkać z Wami i uścisnąć każdemu z osobna łapke :)
forumowicz

halooooooooooooo kandydatki kandydaci zgłaszać się!!
forumowicz

przecież żeby to miało sens to musi być zgłoszone przynajmniej 20 osób
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

A może OBLIGATORYJNIE
Wszyscy ze Słoneczkami !!!-Przyjaciele Forum
Są to osoby ,ktore sa jakis czas na Forum są jednocześnie akceptowane i w odpowiedni sposób udzielają się
Nakłanianie może odbic sie odwrotnie NIKT ,lub mało osób nie będzie chciało wychodzic przed tzw SZEREG
Plus indywidualne dogłaszanie innych kandydatek i kandydatów
Osobiście mam kilka propozycji
forumowicz

Darek dobrze gada! podlejcie mu! rewelacyjny pomysł: obowiązkowo powinni startować w wyborach:wszyscy Ci co mają sloneczka,oraz Ci co zgłosili się dodatkowo.
kto jest za??
forumowicz

Ja zgłosiłem wcześniej kandydatów tylko nie wiem jak oni zareagują na to,Max widze że się zgodziłeś to jest dobrze.
Darek też jest i tak ma być,chciałbym aby Yoko :kwiat: wyraziła swoją chęć,ale pewnie jeszcze jest w pracy.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Darku prześledź wątek od początku. Już wyraziłem moje zdanie w kwestii obligatoryjności. Minęły czasy komuny całe szczęście i nikt nikogo na siłę nie może zmuszać do brania udziału w tej zabawie :D
Kandydatki, kandydaci, proszę potwierdzać chęć startu. Termin potwierdzeń do końca tygodnia z niedzielą włącznie.
ODPOWIEDZ