Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich uczestników forum.
Wczoraj dostałam numer w kolejce na reumatologię. Okazuje się, że ostatniego października byłam 37003, a wczoraj 37024.
Mam nadzieję, że kolejka będzie posuwała się do przodu, a nie do tyłu. Pozdrawiam Ania
Witam. Basiu to prawda dziennie schodzi po 15, 16 numerków i wlecze się leniwie. Czy będziesz dzwoniła w poniedziałek o zwroty ja na razie nie mogę bo rozchorowałam się gardło i nie mogę mówić Pozdrawiam A może ktoś z oczekujących dzwonił i ma jakieś wiadomości?
Ela Ela dzwonilam i nic z tego może w 2018 ale jaszcze spróbuje pod koniec listopada może coś będzie a narazie to bryndza pozdrawiam i trzymaj się cieplutko
Powiedziała mi pani że naradzie z 2016 roku a jeżeli nie będzie chętnych to będą brać z listy , ale i tak będę dzwonić tak jak Ci pisalam pod koniec listopada może coś będzie dzwon po niedzieli zobaczymy co powiedzą bo z nimi jest różnie Pozdrawiam. I zdrowiej spokojnej nocy
Dzieje się coś nie dobrego dzisiaj zeszło tylko 5 numerów szok a jak będzie dalej ? Poco opłacamy składki gdzie to wszystko idzie? Kiedyś było o wiele lepiej jak jest obecnie czyż nie mają pieniędzy dziwne prawda ?pozdrawiam z pomorskiego i nie tylko
Powtarzam jeszcze raz ......- ........ na przełomie października i listopada spadek numerków bardzo zwalnia - tak jest co roku.
Rozpędzi się dopiero koło świąt.