Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry,przez cztery dni miałem piękną słoneczną pogodę, w Kołobrzegu.
W nocy wróciłem i obudziła mnie szara rzeczywistość: zimno, mgła 10 stopni.
Pozdrawiam.
Wielkopolska mglisto mokro , po deszczach słoneczko od rana śweci
Temperatura 10C wzrośnie ,niebo zachmurzone częściowo zapowiada się ładny dzien
Pozdrawiam pogodnie i slonecznie
Dzień dobry ,
we Wrocławiu rano koło 6-tej było mglisto i dość zimno , bo tylko +3 stopnie . Ale teraz mgła opadła , słońce wychodzi , temperatura idzie w górę , jest już +9 stopni . Pozdrawiam
Kraków rozświetlony słoneczkiem,zapowiada się piękny słoneczny dzień.Bezwietrznie,temperatura w cieniu +12 stopni.Drzewa pokryły się pąkami i wszystko wkoło nabiera pięknej zielonej barwy.Pozdrawiam serdecznie całą Polskę