Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduchy,
Słoneczko świeci , ale zmęczenie organizmu i Andy nie wiem skąd wiesz, ale księżniczka dzisiaj w łóżku i wygramolič się z niego nie może Śniadanie wciągnięte, ale z Tobą bardzo chętnie nawet przeschniętą kanapeczką się zadowolę
Grażynko nie szalej tak z tymi porządkami, przed świętami w 3 dni dasz radę się wyrobić ze wszystkim , a tak to i teraz i później będzie powtórka z rozrywki
U mnie na działce za mokro, grzęzawisko się zrobiło i trzeba będzie poczekać, aż przeschnie.
Miłej soboty życzę
Andzia wszystko zrobione ,oczekuje siania ,pod otulinę ,jeszcze poczekam na ocieplenie
Pozostała kosmetyka ,musi być zrobione i koniec
Andy ,dopiero plener po obiadku .
Pogodnie wiosennie ,ale chłodno ,poranek noc na minusie
Wypoczywajcie ,milo spędzajcie sobotę ,bez złych wiadomości
Andy, śpiąca to teraz jestem. Raniutko wstałam i obrałam kurs z moimi dziećmi na groby bliskich do Opola. Pogoda dopisała, na drodze mały ruch i wszystko super poszło. Teraz w domku i po obiadku udaję się na sjestę.
Miłego dnia