Kawiarenka u Gosi

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Kawiarenka u Gosi

Post autor: Felice »

Gosiu smutne to, niestety prawdziwe. Szkoda nerwów... zaglądaj, pisz, podawaj nam kawę i słodkości. Ktoś, kto nie ma nawet odrobiny ambicji nawet nie zrozumie jak mu powiesz brzydko spadaj 😒.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Post autor: ewasz »

"spadaj" to zbyt grzecznie powiedziane ... Takiemu to trza dobitnie bo inaczej to nie jest w stanie zrozumieć...

Małgoś, olej gościa...
Gość

Post autor: Gość »

malgorzatas pisze: 10 lut 2023 10:53 [...]przez Ciebie nikt tutaj nie wchodzi[...]
Niestety znam inne tematy, które jakoś dziwnie opustoszały z podobnych przyczyn :(
Pozdrawiam Małgosiu :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dziękuję :D :kwiat:
Ale jak widzę jego to mi się nóż otwiera....W inne tematy nie wchodzi bo bo tam pogonią, na uzdrowiska nie wejdzie bo go zniszczą nie zna się. ..ma stare zdjęcia. ...tylko wyłazi i maci....

A jeszcze wszędzie pisze gdzie mieszkam,na jakim osiedlu i piętrze. ..na to jest paragraf :evil: :evil:

Kołobrzeg go pogonił, Świnoujście też, Nocne i Pogaduchy to samo...
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy

Post autor: GIENIA »

Małgosiu :serce: nie zwracaj uwagi :serce:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewasz to spadaj to było kurtuazyjne... nie chciałam, żeby ktoś zgłosił do Admina.
Nie jestem w stanie pojąć tego zachowania... jak można ciągle otrzepywać efekt plucia z twarzy... udając, że deszcz pada...
Małgoś najgorsze jest to, że im bardziej się denerwujesz, tym bardziej to coś aktywne jest. Mnie nie jest w stanie zdenerwować, takie zachowania nawet politowania nie są godne.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: Kleinehexe »

Hmm, sami zauważacie, że stawianie oporu, dobitne wpisy, a nawet obelgi, nie skutkują. Traci się tylko na to własną dobrą energię. A może by zrobić coś zupełnie przeciwnego?  🤔 Podejść ze spokojem, luzem i śmiechem? Chciałabym dodać i z :serce: , ale tu już chyba przegięłabym maksymalnie. :lol: :lol: Nawet jak nie zadziała (wtedy to już tylko iść za radą Gieni :kwiat: ), to przynajmniej nam to lepiej posłuży. Chyba, że ktoś wybiera, tak jak adwersarz, bycie w gniewie i złości, wywołanej czymś, kiedyś tam. Też zupełnie tego nie rozumiem, przecież to było, minęło i po co do tego wracać? :shock: Chyba tylko po to, by ranić innych, ale przy okazji i siebie samego. Cóż, każdy ma prawo do własnych wyborów.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Klainehexe wszystko było przerabiane...
Reakcje wszelkie to nie jest chęć bycia w gniewie i złości tylko nie dawanie przyzwolenia na ten rodzaj zachowań.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Dzień dobry
Gosiu ⚘️🍀⚘️będzie przy sobocie serniczek ? :)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: Kleinehexe »

Felice pisze: 11 lut 2023 07:26 Klainehexe wszystko było przerabiane...
Reakcje wszelkie to nie jest chęć bycia w gniewie i złości tylko nie dawanie przyzwolenia na ten rodzaj zachowań.
Felice, jak najbardziej to rozumiem. Gdyby mnie to dotyczyło, zwłaszcza w realu, zapewne zachowałabym się podobnie, bo granice trzeba stawiać, nie można dać sobie wejść na głowę. Jednak obserwuję od trzech lat, że to nie działa. Nawet ignorowanie, w niektórych przypadkach, doprowadziło w końcu wybrane osoby do rezygnacji z własnych dotychczasowych działań tutaj. Mam wrażenie, że dawanie negatywnej uwagi czy też wycofanie się z danej przestrzeni, daje przeciwnikowi satysfakcję. Stąd moja propozycja zupełnej volty, a każdy sam zdecyduje co wybrać, plucie czy śmiech.
Małgosiu :kwiat: nie rezygnuj, zasłodź przeciwnika uśmiechem i przysmakami, które tu serwujesz, może go w końcu zemdli? :lol: :lol:
A nawet jeśli nie, to pamiętaj, że są tu też inni, którzy na Ciebie czekają. :serce:
ODPOWIEDZ