Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: Nutka »

To cielęcinkę sobie zafunduj..... zadnia do pieczenia najlepsza :)
Albo w króliczka uderz .... też podobno dietetyczny ;)
I daj w święta odpocząć ogranizmowi od tego nabiału :P

Ja śpię nie tylko z telefonem,to pod ręką wszelkie komunikatory mam :lol:

Śniadanko zjedzone,kawka wypita,można iść uprawiać gimnastykę :)
A Ci i Wam...miłego dnia życzę :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Dzięki i nawzajem :) ... dobrze, tylko mi nie krzycz nad uchem :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Pogaduchy ☀️,
Jajeczka już na święta zakupione, świeżutkie :D, a w święta to wszystko :lol: , co pod ręką będzie pójdzie, bo jak się zasiądzie z rana do stołu to do nocy przez dwa dni tego, co się wyciągnie z lodówki może być mało 8-) :lol: :lol: ,
no chyba, że się ma dwie lodówki i całe zapchane to można spokojnie dwa tygodnie świętować, byleby na dobre trawienie odpowiednie naleweczki były :lol:
Andy, Nutka najwyraźniej chce być dobrze słyszalna, bo może w międzyczasie na targu jajka odpowiednie wybiera :lol: :lol:
Idę zająć się przyjemnościami, bo planu nie wykonam, a tu zaraz mogę po uszach oberwać 8-) :D
Miłego dnia życzę ☀️
P.S. Na placki jeszcze za wcześnie, ale chętnie dobrą babkę pokosztuję z apetytem 8-) :lol: i pyszną kawą ☕☕, na którą już teraz zapraszam :serce:
Gość

Post autor: Gość »

Cześć Gadułki. Ja usiadłam zlana potem... meble przyjechały...razem ok 250 kg taki pikuś a kręgosłup łupie. Jeszcze trzeba to cholerstwo złożyć i dojść co, w której torbie leży. 😁
Coś mi się wydaje, że do finiszu też dojdę dzisiaj wyjątkowo powooooliii.😆 Miałam iść na dzialeczkę ale przedłożę wycieczkę bo już bieganie i jeżdżenie od 7 rano dało nieco w kość.
Na święta zero zakupów, ozdóbek, sprzątania... nadal mam nadzieję, że nie spędzę ich w Świdnicy.
Wpadnę do Was wieczorkiem teraz praca praca praca.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Z tego co piszesz widzę, że jesteśmy krajanami. :shock:
Ja też z powiatu świdnickiego. ;)
Gość

No i fajnie. W pięknym zakątku mieszkamy. Nawet nie trzeba oficjalnego spotkania organizować. Bierzesz połówkę i drugą w dłoń i... już.😉
A podejrzewam, że ciekawy z Ciebie rozmówca Andrzeju.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

"Ci którzy mają coś do powiedzenia , na ogół są małomówni. Reszta pieprzy jak natchniona".
Sławomir Kuligowski
A dlaczego pijesz do mnie ? :P :lol:
Majeczko , wpierw przegląda się instrukcje, potem układa paczki w kolejności składania, następnie narzędzia które powinnaś użyć, a i dobrze dodatkowe które nas wspomogą np. poziomica 80 cm, metrówka, zakrętarka lub wiertarka z płynną regulacją obrotów, wiertła do metalu od fi 2-10 mm, ołówek, itp duperele :P :lol: .... następnie składać w pobliżu miejsca w którym będą stały, aha dobrze żeby nie składać bezpośrednio na podłodze, bo można porysować podłogę lub co gorsza politurę na meblach :roll: , może być stary koc lub tektura falista. Jakby co to udzielam porad gratis :lol:
Uważaj na godzinę milicyjną, bo możesz święta w dziwnym miejscu spędzić :roll: :evil: , i to bez jajeczka :P
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Twój zakątek ma wielowiekową historię, mój tylko50-letnią.
No i ta odległość. :shock:
A z podejrzeniami ... jak nie sprawdzisz to nie masz pewności. ;)
Gość

Andy... przecież wiesz, że mam słabość do Twojego gadania...bo mądrze mówisz i z reguły podobnie myślimy. A pogaduchy z Nutką mają w sobie coś co lubię... ukrytą sympatię i poczucie chumoru. Chrzanienia o niczym dla samego paplania i to wszędzie i przez cały dzień mój mózg po prostu nie ogarnia...ale to już za mną bo... wpisów nie widzę..proste i jakże przydatne rozwiązanie.🤭
Jakby co...zapraszam do składania... instrukcja 5 stron, kojarzy mi się z zapisem nut, wkrętarka jest... tylko po cholerę tyle rodzajów wkrętów? 🤕
Wyślę Ci zdjęcie jak będzie gotowe.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2021 14:22 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Gość

Andrzej1958 pisze: 27 mar 2021 14:13 Twój zakątek ma wielowiekową historię, mój tylko50-letnią.
No i ta odległość. :shock:
A z podejrzeniami ... jak nie sprawdzisz to nie masz pewności. ;)
Są dwie Świdnice o czym dowiedziałam się jak zamówiłam zakupy z Tesco do tej drugiej 😉
Trochę znam się na ludziach ale to prawda.. podejrzenie podejrzeniem i realia to drugie.
Mnie też po wpisach oceniono totalnie na odwrót...bywa.
ODPOWIEDZ