Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy Ty myślisz Andy,że nie mam czym sobie gitary zawracać,tylko jak szybko pluje flegmatyk
Sam se dociekaj.... ja co najwyżej mogę pociekać (wygooglaj se co to zanczy; ciekać)
I już jedną rundę wyciekałam i powiew Wam..... pięknie jest
A na śniadanko,właśnie gotują się jajeczka, al dente mają wyjść.... ze świeżym szczypiorkiem
Tak mi się umyślało
Jakie hulać "Ciekać jako gonić, poruszać się szybko , to łódzki regionalizm. Mowa o tym w Słowniku dwudziesowiecznej Łodzi."
Te drugi znaczenie, to mają ssaki....zwierzęta czyli
Dziękuję.... bez majonezu będzie .... odchudzam się
No nie wierzę , kieleckiemu odpuścisz ?
To jest to drugie znaczenie, a jak mnie skierowałaś do googla to tak mi powiedział ... prowadź mnie dokładnie, a nie po opłotkach
Ćwicz, ćwicz, to do dobrego prowadzi ... tylko jeszcze w jednej sprawie musisz nabrać silnej woli
Przecież cały czas powtarzacie, że facet to takie duże dziecko
Korzystaj z pięknej pogody, bo nie wiadomo jak długo będzie , a ograniczenia bez uprzedzania pewnie z dnia na dzień będą większe
Ćwiczę...uparcie.... cały marzec słodkiego nie jadłam za wyjątkiem jednego razu ....ot,kryzys mnie dopadł
Oj,tą "jedną sprawę",to sobie jeszcze zostawię aż taka idealna, to nie mogę być...przecież
No bo jesteście jak duże dzieci....nie chce się Wam poruszyć szarych komórek do myślenie
Palcem trzeba wszystko pokazywać.... naprowadzać próżniory jednym słowem
Każdego może kryzysik dopaść, to tym się nie przejmuj, ale tym drugim to już stwierdzono naukowo
Jak to my nie myślimy ? przecież tych parę szarych mamy i bardzo lubimy jak nam się coś pokazuje , to co mamy sobie żałować
Daj spokój,częściej kanał zmieniaj za dużo tego Discovery oglądasz tam tez propagandę sieją
No właśnie,pokazuje bo samemu to się ciężko domyślić i zrobić tak,żeby bez pokazywania do meritum przejść
Taaa, jak chcemy do meritum, to po łapkach dostajemy i później wypominania że za szybko chcemy ...
No to zobaczymy jak będę chciał przed szereg wyjść ... chociaż jak się nie ryzykuje to.... czas pokaże
Lepsze Discovery i takie tam , niż tvp