Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: ewasz »

Oj Andy :lol:
Zamów podnośnik :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Wolałbym kogoś innego ;) :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Pogaduchy ☀️,
Słoneczka brakuje, ale humorem i dobrym podejściem to niektórzy mogliby obdarzyć pół pułku takich co go wiecznie nie mają, albo nigdy w życiu nie mieli ;) :lol:
Majko KaryKat zapytanie nie zaszkodzi, ale też nie pomoże, bo jak wiadomo ochrona danych tu też obowiązuje i cóż na to można poradzić, jak [..] to i taki pozostanie tylko w [..] niech z nami nie leci :twisted: , bo nie ładnie tak między szlachetny trunek a zakąskę się wciulać :twisted:
A poza tym to Andy dasz radę, wystarczy jeden mały pajączek i na równe nogi staniesz szybciej niż Ci się wydaje, gwarantuję :lol:
[link]
Felice z diagnozami bez badań bądź ostrożna 8-)
Grażynko jeszcze trochę i wyjście do domu, teraz to już spokojnie do drzwi powoli możesz nawigację ustawiać, tak żeby konkurencję wyeliminować gdyby ktoś śmiał Cię wyprzedzić ;) :lol:
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2021 07:56 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [..] wymoderowano; usunięto link
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

ANDY12345 pisze: 13 kwie 2021 14:34 Wolałbym kogoś innego ;) :lol:
Zajrzyj TUTAJ a znajdziesz forumową pomoc :D
Gość

Post autor: Gość »

ANDY12345 pisze: 13 kwie 2021 13:41 Wcześniej czy później każdy z nas się znajdzie tam, gdzie są usunięte posty.... a wszystko w nicość się obróci i w niebyt popłynie :lol:
Tak czy tak atom na atomie nie pozostanie.... choć ciągle nowe cząstki elementarne odkrywają :o . A ileś lat temu wpajano nam wiedzę , że atom jest niepodzielny i jest najmniejszą cząstką :roll:
Cześć Słoneczka :) , jak mnie nogi bolą, to nie macie pojęcia :o , ale parę spraw załatwiłem i tak codziennie.... pewnie w przyszłym tygodniu chwilę odpocznę w bezruchu ;) . Najważniejsze , że nie pada, tylko poprószyło śnieżkiem :roll: , a teraz coś obiadkowego można zjeść i nóżki wyciągnąć :P . Spokojnego popołudnia :)
Andrzej matko jedyna....ja się w nic nie obrócę (najwyżej obrosnę ponownie tłuszczykiem) i popłynę owszem kajakiem w sierpniu :)
Jak nic potrzebna Ci ta jedyna niepowtarzalna cząstka elementarna - tylko jak ją cholibka znaleźć i przesłać pod odpowiedni adres?
Niech już Ci minie ten tydzień a kolejny przyniesie tylko same dobre newsy. Ot co.
Bo jak nie ...to zaczniesz jakieś rozprawy filozoficzne pisać i odpływać w niebyt :lol:
Buźka
Gość

Post autor: Gość »

Bardzyku fajne maluszki w tym wieku :)
Ja idę do dwóch urodzonych tydzień po tygodniu...boję się tylko, że jak zanurkuję po sukienusię to wyjdę z całym naręczem. Do chłopaczków (do lutego było ich sztuk 5 - przywykłam). Ty masz zapewne wesoło :kwiat:
I takich chwil , nowego życia, spędzenia czasu z uśmiechem trzymajmy się najmocniej jak możemy.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór Pogaduchy,
Majko, lubię robić te wirtualne zakupy, bo wychodzę po takich zakupach szczęśliwa, stron 200 przewertowanych, szmatki wybrane, do koszyka zapakowane, kalkulator liczy zniżki, rabaty, bonusy, punkty i nie wiem, co jeszcze a ja patrzę na podsumowanie i nawet grosza z portfela jeszcze nie wydałam przy takich zakupach 8-) :lol: :lol:
A tak odnośnie usuwania postów, zdjęć i linków to też tego doświadczyłam, ale cóż Forum rządzi się swoimi prawami, a mnie to nie przeszkadza i wolę kiedy Admin to zrobi, aniżeli miałaby to zrobić Menda, której wszystko na przeszkodzie stoi. :twisted:
Panowie Andy z Andrzejem, czy ryby łowić macie z Majką zamiar, bo widzę, że natchnienia jej potrzeba i siła do łajby, by wiosłami pomachać ;)
Bardzyku, ach takie urocze urodziny też teraz chciałabym mieć, to najpiękniejsze chwile babciu :serce:
Hipuś, a co z Twoją pomocą, czy tylko do Pomocnego drogę wskazujesz :lol: , przecież on zarobiony jest :D
Miłego wieczoru życzę 🌹
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - pytasz co u mnie :?: :D
Wielki Post już za nami, więc również usunąłem wszelkie posty z mojego życia i już niczego sobie nie odmawiam. :)
O diecie mogę już nie pamiętać, więc pozwalam sobie na więcej :D Na razie zapominamy o postach i jemy zdrowo :D
Czego sobie i Państwu życzę :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipuś 8-)
Z Ciebie to musi być niezły Model 8-) :lol: :lol:
Posty w niepamięć i na zdrowie wznieśmy puchary🍷🍷 :lol: :lol:
Wezmę z Ciebie przykład i pomyślę o Ciachu🍰🍰🍰 8-) :lol: :lol:
Pozdrawiam Cię milutko🐈 8-) :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przy tej okazji przypomnijmy sobie, co oznacza ten Lepszy Model :serce:
Wszelkich smakołyków nie odmawiam, dużo się ruszam, więc nadwaga mi nie grozi :D
Przypomnę sobie, co oznacza POST, tylko wtedy, gdy przekroczę "setkę" :lol: Na razie trochę brakuje do tego wyniku :roll:
ODPOWIEDZ