Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aluś,
Oj kręcą, kręcą i powiem tak, nawet gorzej, bo już wpadłam jak "śliwka w kompot"
Dobranoc Pogaduchy
P.S. Idę poszukać odpowiedniej pozycji tylko nie powiem gdzie
Ale mnie nogi bolą ... ktoś się zamieni ze mną ? tylko w dobrym stanie i poważne oferty... mogą być damskie
Cześć Słoneczka , deszczyk ze śniegiem pada i pogoda jak pod... same wiecie . Jak na razie koniec na dzisiaj chodzenia, zakupy porobione i śniadanko można przygotowywać, świeży chlebek, świeże mleczko.... ja też świeży
Miłego i spokojnego
pogoda w identyczny deseń jak wczoraj, obudziła mnie dziewczyna z ulotkami reklamowymi, tak to jest jak się na parterze mieszka, jak jeszcze raz zadzwoni do mnie to...
dzień dobry Wam
Joni, jak dobrze, że tak wcześnie wstajeszśniadanie mamy z głowy z Ewą
Andy, którą chcesz, prawą czy lewą i jak Ty będziesz wyglądał z malowanymi paznkociami
Obie Alu obie, a najlepiej od pasa w dół .... chodzę w skarpetkach, a jak już to zmywacze też są
Ja na trzecim mieszkam i do mnie też dzwonią, tylko im każę do koszyka na nie wsadzać lub straszę karami za zaśmiecanie. Niestety zawsze się znajdzie dobrodziej że wpuści