Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bonia50+ pisze:Witam
a Ja zaczynam dzień z numerkiem 4700 i......mam cichutką nadzieję że na koniec tygodnia będę wiedziała dokąd bilecik dostanę
pozdrawiam i miłego dnia
No to czekam z tobą z ciekawości. Jak miałam 4700 to czekałam jeszcze pól roku na skierowanie ..... tak jest u nas.
Bogutka
bonia50+ pisze:Witam
a Ja zaczynam dzień z numerkiem 4700 i......mam cichutką nadzieję że na koniec tygodnia będę wiedziała dokąd bilecik dostanę
pozdrawiam i miłego dnia
Znajoma z mazowieckiego ma 529 i cisza także "bunia50+"radzę się uzbroić w cierpliwość.
529 i cisza.... coś tu jest nie tak. Miałam nieco ponad 4000 kiedy wyznaczono mi miejsce i termin kuracji. Natomiast przy tak małym numerku z pewnością dzwoniłabym do źródła z zapytaniem czy o mnie nie zapomnieli..... pozdrawiam wszystkich w dalszym ciągu oczekujących