Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gość pisze: 06 lut 2023 12:12
Tak trochę nie na temat...
Teraz ode mnie to tylko 2 godzinki jazdy trasą S8.
Może by się kiedyś wybrać tam na parę dni i odwiedzić lokacje, gdzie kręcono cykl "U Pana Boga..."?
Poszukam kwatery w Supraślu.
Pozdrawiam Podlasian.
Kazimierzu...również była tu kręcona "Blondynka"i teraz "Ślicznotka".Same piękne dziewczyny...no prócz proboszcza
Supraśl szczególnie jest urokliwy z racji doliny rzeki Supraśl( co widać było w Blondynce z lotu ptaka) i klasztoru z muzeum ikon.Spacery wzdluż doliny rzeki też są mega unikatowe.
Atina pisze: 06 lut 2023 12:29
Duszyczko jak blisko do Ciebie to i ja się piszę na ten Supraśl i kartacze...a już za momencik podobnie jak Zawiela mam przydział
zawiela pisze: 07 lut 2023 08:28
Atina ,weź mi rozjaśnij w mojej łepetynie w czerwcu bierzesz wszystkie ubrania a w sierpniu oddajesz najlepsze...sukienki masz zamiar po krzakach spacerować
Hmmmmmm,może to jest pomysł
Kochana. .lepszego nie trzeba Dresy i krzaki to najlepsze rozwiązanie. Pod każdym krzakiem kapie jakaś butelczyna..hihi
Takie podlaskie all inclusive...
352 koniec tygodnia☹krew z nosa...już mi to wszystko lotto....oby nie Augustów I Gołdap....
Jeszcze trochę I odechce mi się wszystkiego .....to chyba deprecha ...
193 Jak się wyrobię do poniedziałku,zrobię pewien myk ale zdradzę Wam dopiero jak coś wyjdzie z tego
Chyba ,że już dadzą przydział,to będzie po ptokach
Trzymajcie kciuki