Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
forumowicz

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: forumowicz »

W mordkę jeża...dopiero weszłam do domu. Obiad w toku, pranie się robi a mi marzy się klapnięcie na 4 litery, lampka wina i łóżko. No...tak to jest czasami. Już nic nie obiecuję po prostu zrobię małą niespodziankę. Buziole. Miłego wieczorku.
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

No i proszę...... :roll: .... mnie mówili, bym zwolniła a tu co? Florcia wieczorem dopiero do domu zawitała. Zwolnij dziewczyno :D

A ja jeszcze jeden odcinek serialu i do spanka. Śpijcie spokojnie i .............. dobranoc :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Rankiem też wczesny wypad. Zostawiłam Wam ciepłe jeszcze pączki z piekarni za rogiem. Z różą. Taki mały trening przed przyszłym czwartkowym obžarstwem. Fajnego dnia Wam życzę. 😗
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Dziękujemy Florciu, ale to nie będzie obżarstwo tylko degustacja i próbowanie w której cukierni będą najlepsze ;) :D :D :D , miłego dnia :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

Witam :D miłego dnia Wszystkim życzę :serce: , wyruszam na poszukiwanie słońca ;) , wczoraj było , wstałam i nie ma :shock: , ktoś mi je zajumał :evil:

Pozdrawiam Wszystkich :kwiat:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Ja niewinna......... u mnie też słońca nie ma.......... pewnikiem ktoś inny zajumał :evil:

Witajcie w ten deszczowy i szary poranek. Kto kosztował pączusie od Florci? Dobre? Ja twardo trwam przy swoim....... w tygodniu zero łakoci....... nawet kawę przestaję słodzić.......... tylko czy to już nie przesada?? :roll:

Miłego dnia życzę. :)
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Cygana »

Witajcie :serce: u mnie też deszczowo ...Flarciu pączki pyszne ...za tydzień bedziemy degustowac różne paczki to prawda ,ale niech ktoś spróbuje zjeść paczek bez oblizniecia :lol: :lol: :lol: Miłego Dnia Wszystkim życzę... :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat:
I u mnie pogoda się zepsuła..wczoraj słoneczko dzisiaj deszcz..ale idzie ku dobremu są przejaśnienia...

Poczęstuję się słodkościami od Florki :kwiat: ja ostatnio się trochę rozleniwiłam ale obiecuję poprawę...

Miłego Dnia dla Wszystkich :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

No zdążyłam z drożdżowym ciastem,do tego ciepła kawa lub herbata co kto lubi....kupiłam też mandarynki i jabłuszka dla każdego...
Milego spokojnego piątku .... :serce:

Nawet Bożenka :kwiat: nie wpadła :shock:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy