Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A jak brałam Basiu skierowania,to i te sanatoryjne wzięłam
Będę w październiku u neurologa, to niech przy okazji wypisuje kwit,
bo to już rok minie jak w Iwoniczu rehabilitację uskuteczniałam .... zawzięcie
I zleciał dzionek....a to w przychodni, a to z dzieckiem
I już się chyba nie opłaci za nic brać,bo zaraz wieczór będzie
Może się poobijam trochę
Kisiel na świeżych malinkach gorący czeka na łasucha chętnego
Kisielek...lubię ale u mnie to tylko Słodka chwila choć słodkie chwile nie powiem...ale twój Nutko...tylko się oblizałam . Ja dziś po pracy mam jeszcze spokój. Gonitwę przed wyjazdem zaczynam jutro. Neurolog, stomatolog, fryzjer, kosmetyczka no a i paczuszkę trzeba wysłać. Dziś kupiłam bilety. Podrożały niesamowicie. Warszawa - Słupsk w kl. II pendolino 119 zł a w I 125 właściwie żadna różnica więc po raz pierwszy będę jechała pendolino w klasie I a co ... . Już drugiego biletu dla żołnierza nie kupowałam bo tam miejsca jednoosobowe są oddzielnie. Teraz wyskoczę jeszcze do paczkomatu bo kupiłam buty ale jak to u mnie pewnie będę odsyłać Trzymajcie się kochani
Fryzjer, kosmetyczka,buciki ,to i śmo ,to gdzie Ty Zosiu jedziesz do sanatorium
Jak się tak odsztafiruje,to nie wiem Andrzej czy rozpoznasz Zosię, nawet jakbym Ci Zdjęcia z podobizną wysłała
No nieeeeeee! Boso mam chodzić Hm a może warto... wtedy to nawet powodzenie bym miała bo wszyscy by się za mną oglądali ale to już jesień się zbliża, chyba za zimno:( . Botki wczoraj przyniosłam i nie odsyłam choć takie jakieś jasne a miały być ciemniejsze. Włosy przyciąć też muszę , bo zarosłam i z za bujnej czupryny spadającej na oczy a właściwie na okulary Andrzeja mogłabym nie zauważyć Nie wiem czy chciałby wołać a i tak ....słuchu dawno nie badałam .. . Nie ma co ryzykować. Nie zna mnie więc nie zaczepi i mogłyby być nici ze spotkania . Tak czy inaczej trzeba się w ogarnąć
Miłego dnia Kochani Ja kobieta pracująca już na nogach
Dzień dobry
Zosia poranny ptaszek ,przygotowania do wyjazdu
Wędrowniczek ,gdzieś nam wybywa
Andrzej , ananasek zbiera buziaki od Majki ,innym razem umawia z Zosia
No no ,tylko jak to wypadnie
Nucia ,skierowanie do sanatorium
Pogodny słoneczny dzień ,tylko chłodniej
Wybywam do pracy ,codzienność
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam