Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A mnie się tam Syn zakonnicy podobała
Może nie tyle podobała,co poruszyła....może to za sprawą bezkompromisowych i stanowczych rządów za murami zakonu
My się nigdy nie dowiemy co się za tymi murami działo i dzieje......każde barbarzyństwo jest owiane głęboką tajemnicą
A kto nie czytał i czytać nie będzie,polecam reportaż o owej historii
polecam ,na czasie .''Skandaliści w koronach''- Andrzeja Zielińskiego .Napisana przystępnie i fajnie się czyta . Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o naszych średniowiecznych władcach .
Ostatnio przeczytałam "Kołysanka z Auschwitz", M. Escobar, "Żmijowisko" Chmielarza i "Przeżyć. Moja tragedia na Nanga Parbat" E. Revol. Książki warte przeczytania, polecam.
Polecam książkę "Skrzydlo Anioła" Jolanta Krysowata.
Książka reportaż, historia tajnego Ośrodka dla koreanskich sierot w Płakowicach w pobliżu Wrocławia.Historia polskiego lekarza a śmiertelnie chorą koreańską dziewczynką..super.ale nie tylko , przewijają się również losu personelu tego ośrodka..
Witam
Nocą skończyłam czytać współczesna książkę "Obok niej" Fabisinskiej Liliany.Niesamowicie wciaga, zwłaszcza w drugiej połowie. Tej książki nie da się odłożyć do jutra.
Polecam