Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Grzesiu Ciechowski śpiewał" gdzie są moi przyjaciele" ,oni są ,czasem tylko nie mamy szansy na ich spotkanie ,mijamy się w codziennym życiu ,musimy jednak ciągle nie ustawać w poszukiwaniu tych którzy przecież także na nas czekają bo przyjdzie taki dzień gdy nasze drogi się zejdą i wtedy będziemy już tylko szczęśliwi
Tyle czasu poza mną ,a jednak warto było czekać ....
Stare , dobre powiedzenie: " Przyjaciół poznaje się w biedzie" często weryfikuje naszych przyjaciół......
Mnie moi nie zawodzą..........Są zawsze, kiedy potrzebuję ich wsparcia.
Dziś jeden z nich też był ze mną........Dziękuję
Wiem, że mogę na Ciebie liczyć i pamiętaj, że ja też jestem otwarta
Przyjaźń, w przeciwieństwie do miłości,
może odnawiać się bez końca.
Trafiając na odpowiedni grunt,
to uczucie zawsze odżywa.
Ale trzeba troszczyć się o nią jak o rzadką roślinę,
wzbogacając ją wspólnymi przeżyciami.
Trzeba czasu i cierpliwego podlewania,
aby wyrosła na drzewo, którego nie można już wyrwać.
Kocham Cię nie tylko za to, kim ty jesteś,
ale także za to, kim ja jestem, gdy jestem z Tobą.
Kocham Cię nie tylko za to, kim się stałeś,
ale i za to, kim ja stałem się dzięki Tobie.
Kocham cię, bo zdziałałeś więcej niż jakikolwiek dekalog,
abym mógł stać się dobrym człowiekiem,
i więcej niż jakakolwiek wiara, aby mnie uczynić szczęśliwym.
Uczyniłeś to bez słów i gestów.
Uczyniłeś to będąc po prostu sobą.
Być może to właśnie znaczy być przyjacielem.
Ostatnio czytałam powieść Mari Nurowskiej -Nakarmić wilki-bardzo mi się spodobała a wszczególności ten fragment
"Każdy z nas nosi w sercu wiele wilków: miłość, gniew, odwagę, strach.... Przeżyją tylko te co nakarmisz." a już dawno kawusi z Tobą nie piłam i budzi się we mnie jakiś wilk