Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przy niedzieli nie wypadało.
Mnie też dzisiaj wypięło z sieci. Koło 15.00 był u mnie mały argagamedon : burza z ulewą i wyłączyło prąd na kilka godzin w całej wsi. Zasięg w telefonie praktycznie żaden, więc dane komórkowe bezużyteczne. Także rzeczywiście pozostało wygniatać boczki.
Wierzę, że zaradzisz.
Miłego wieczoru.
Może i dzuałasz po omacku, ale samodzielnie, bez żadnych przypadków.
Uczęszczałam, a jakże. Ty pewne też, ale zakładam, że też nie śpiewasz syrenim głosem.