Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Miło mi będzie dotrzymać towarzystwa herbacianego.
Alu zapytałaś wcześniej do jakiego klubu możesz należeć (kulinarnego) , ja nie zawiązuję drugiego
ale z przyjemnością mogę ugotować i podać , mnie nie przeszkadzają Ci , którzy nie lubią gotować
Heloł. Jakże mi się marzy książka, herbatka i popołudniowa drzemka... jeszcze tylko 14 lat
Miłego. U mnie tak pizdzi śniegiem...brrrrrr. Byleby do wiosny.
forumowicz pisze: 20 sty 2022 10:33
Heloł. Jakże mi się marzy książka, herbatka i popołudniowa drzemka... jeszcze tylko 14 lat
Miłego. U mnie tak pizdzi śniegiem.
jak taka śnieżyca w sobotę się nawinie
czekaj, 14 lat zleci jak jeden dzieńi będziesz, jak ja, wstawała skoro świt, o 11tej
Przydźwigałam 10 sztuk...jakieś Świętek, Jax Córkę fałszerza 3 tomy, zamówioną Charlotte Wood. Będzie co czytać.
U nas jeszcze słonecznie, ale duje koszmarnie.