Spotkania w Świnoujściu
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Spotkania w Świnoujściu
Dzień dobry, jestem i nigdzie nie zaginąłem, ale musiałem wyrwać zęba i trzy dni po wyrwaniu jeszcze biorę Apap, bo stomatolog trochę się pomęczył, żeby wydobyć korzeń zęba i tym samym trochę tam wszystko pokiereszował.
Widzę, że zaraziłem dużo osób na forum chęcią poznania Świnoujścia i być może będzie jesienią parę spotkań.
Berbla65 zadowolona, czyli nie muszę się bać, że z jej strony mogą mi grozić jakeś konsekwencje za reklamowanie Świnoujścia.
Co do spotkania, to Berbla podam Ci swój numer telefonu na pw i zadzwoń do mnie, bo będę dzisiaj od 11.00 na promenadzie i będziemy się mogli spotkać.
Dobrze by było spotkać się do 15.00, bo po tej godzinie ma u nas padać deszcz, lub jutro.
Widzę, że zaraziłem dużo osób na forum chęcią poznania Świnoujścia i być może będzie jesienią parę spotkań.
Berbla65 zadowolona, czyli nie muszę się bać, że z jej strony mogą mi grozić jakeś konsekwencje za reklamowanie Świnoujścia.
Co do spotkania, to Berbla podam Ci swój numer telefonu na pw i zadzwoń do mnie, bo będę dzisiaj od 11.00 na promenadzie i będziemy się mogli spotkać.
Dobrze by było spotkać się do 15.00, bo po tej godzinie ma u nas padać deszcz, lub jutro.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 260 razy
- Podziękowano: 138 razy
Re: Spotkania w Świnoujściu
Jak to dobrze , że Berbla zadowolona , bo przecież mielimy jej zwracać koszty pobytu , w razie niezadowolenia
Włączam kamerkę i Was szukam
Pozdrawiam Tych , co w Świnoujściu
Włączam kamerkę i Was szukam
Pozdrawiam Tych , co w Świnoujściu