Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Znajomy opowiadał, że w ostatnim transporcie mała dziewczynka bardzo płakała i nie dało się jej nijak uspokoić. Dopiero jak on wziął ją na kolana to się uspokoiła i zasnęła. Wczoraj zadzwonili z tłumaczem i ta malutka zapytała kiedy wujek przyjedzie bo ona się za nim stęskniła. Polały się łzy ze wzruszenia.
Dzień dobry
Ja poproszę herbatę ja herbaciara jestem
Jeśli kawa to mocna słodka i już tylko jedna w ciągu dnia
Na Kujawach -5 bez śniegu...no cóż marzec lubi poszaleć.
U mnie ciąg dalszy zabiegów jeszcze kilka dni i codzienność...
Dobrego dnia dla Was
Ostatnio zmieniony 05 mar 2022 07:57 przez Atina, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień dobry
Nucia rosół nastawiła i relaksuje się przy herbatce.
Ja dziś dzień na luzie, obiad gotowy. Samopoczucie co prawda nieciekawe Już robiłam jakieś plany i doopa, życie inne scenariusze ma .