Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Bibi być może sprzątają...
Ja już 3 pralkę ,,robię,, po co tyle rzeczy człek bierze...
No i o 14 nikt już obiadu nie poda,trzeba brać się do roboty koniec dobrego.
Nadzieja na lepsze jutro,pojutrze i tak dalej...
Miłego dnia dla Was .
Cześć wszystkim. Wczorajszy dzień minął mi nie wiem kiedy....dobrze było wyjść chociaż na chwilę i popatrzeć na słoneczko i pogadać sobie... co niektórzy odczuli oglądając filmik
Pozdrawiam ciepło napiszę jeszcze dwa słowa i uciekam. Dzisiaj tylko 15 minut przerwy w ciągu całego dnia pracy.
Witam i ja
Tak, wczoraj było słoneczko a dzisiaj pochmurno. Nie ma rady i trzeba na białe korytarze się wypuścić...
Teraz szybka kawa i w drogę...
Miłego dnia
Dzień dobry
Kolejny chłodny ,pogodny dzień
Majka , spokojnej pracy ,niech szybko mija dzień
Oczekujemy dobrych wiadomości ,niech to wszystko się zakończy
Wyjazdy oczekują ,smutne realia
Śniadanko kawusia w pracy ,spokojne ,trzeba posilenia
Kalendarz marcowy ogrodnika , realizowany
Spokojnego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry
Nucia, gdzie się skrywasz? Brak Ciebie bardzo. Alicja Ciebie to też dotyczy. Kolejna Bożenka po kątach się kryje.
Ja wczoraj miałam ganiany dzień. Dzisiaj na luzie w domowym zaciszu. Ksiąźka, herbata i chillaut.
wyjrzałam z norki , śniadanko jem - mogę się podzielić z potrzebującym
Jako, że dzisiaj dzień Mena , to Tym , którzy są życzliwymi kolegami forumowymi złożyłam życzenia
Mroźno dzisiaj ale za to słonecznie , mogłabym zerwać się na jakąś randkę