Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i po śniadanku lekka zmuła , chętnie do domku bym skoczyła na drzemkę
Ojej , na nosie Święta już , w głowie kotłuje się co, jak, kiedy , a może nie
lubię ten stan
Hejka
U mnie w końcu przestało padać. Wczoraj to już był armagedon, nawet burza była...
Dzisiaj jesz ze wieje ale upragnione zawitało
U mnie wiodącym napojem jest kawa, herbaty raczej owocowe, czarna z cytryną.
U mnie wczoraj i dzisiaj tęcza wybarwiła się , cudnie wyglądało .
Jutro trzeba ogarnąć zakupy , dzisiaj już mi się nie chciało .
Pranko jeszcze się kończy
cisza , pewnie w ferworze porządków przedświątecznych wszyscy .
Rzeczywiście , niedziela handlowa ale ja nie wiem czy będę zakupy jakieś robić ,
odzwyczaiłam się
Pochmurno , szaro za oknem
Nutka mi się zaplątała , a tylko herbatę poszłam zrobić - cześć
Coś Ty zaplanowała na dzisiaj ? , jeszcze na wszelkie wypieki za wcześnie,
Tylko Bożenka zabawiła się w cukiernika , chciałam nawet adres podać ale nie dała się zmanipulować
A prace podwórkowe w planie były,a tu siąpi i siąpi...gospodarzowi się znowu upiecze
Bożence,to proponowałam otwarcie kawiernenki, ale powiedziała,że to żaden biznes na dzisiejsze czasy
Chciała od razu majątki zbijać czy co ....nic dla przyjemności
Od razu mi się przypomniała Juliette Binoche i "Czekolada"