Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Pochmurny chłodny dzień ,bez opadu deszczu
Różne smaki herbatek na pogaduchach ,każdy ma swój smak
Niedziela palmowa ,świętujemy ,bez wyjazdu w domku
Obiadek gotowany ,rosołki ,kuraki
Spokojnej pogodnej niedzieli ,pozdrawiam
Lawendo rzeczywiście zaskoczyłaś , zsiadłe mleko czy chłodnik bardziej w ciepłe dni są rewelacyjne - tak to jest z apetytem i zachciankami
Wielki Tydzień , a w głowie przemykają ostatnie plany zakupowe i gastronomiczne .
Chociaż ja jeszcze dzisiaj do fryzwjera
Dzień dobry
Przygotowania do świąt bez wielkiego rozmachu. Mniej cieszą… jednak nie da się przejść obok nich tak po prostu. Ważne, że wszyscy spotkamy się przy świątecznym stole. Tradycyjnie znajdą się na nim wszystkie potrawy, inaczej nie da się.
Wiesz Felice , ja niby też nie robię Świąt z wielkim halo,
ale jednak bardzo świątecznie , lubie takie tam różne bardziej niż niedzielny obiad .
Pamiętam dwa lata temu samotne śniadanie , nie myślałam , że pęknę ale rozwaliło mnie totalnie .
Dzień dobry Jakoś nie dociera do mnie, że święta tuż, tuż. Poza tym święta były dla mnie czymś wspaniałym gdy byłam dzieckiem, nastolatką - potem przez kogoś je ''znielubiłam'' i tylko czekam, aż miną Ale nic to Cieszy mnie to, że powoli przyroda się budzi do życia piękną zielenią i kolorowymi kwiatkami. Lubię wiosnę
Dzień dobry
Pochmurny chłodny dzień ,deszcz wisi w powietrzu
Agunia zagościła ,dawno nie obecna na forum
Poniedziałek ,ostatni tydzień ,przed świętami ,przygotowania
Zjazd rodzinny w domku ,będzie gościnnie ,imieninowo
Zameldowanie w pracy ,codzienność
Spokojnego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry
Wczesny poranek ,spać nie daje ,tak czasami bywa
Pogaduchy jeszcze śpią ,niech jak najdłużej
Chłodny pogodny ,budzi dzień ,niech tak pozostanie
Śniadanko do pracy , poranna kawusia ,frruuu do codzienności