Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam lubelskich kolejkowiczów tych jadących i czekających w kolejce mój numer to 24000tyś to czekam bardzo cierpliwie do jesieni 2017r pozdrawiam i życzę miłych dni w oczekiwaniu na swoją kolejkę
danusia57 pisze:Witam kolejkę,mam numer 5400 i moje obliczenia że pojadę marzec-kwiecień chyba się nie sprawdzą , za szybko mi numerki spadają
Danusiu57! Myślę, że do marca- kwietnia wytrzymasz do wyjazdu Może jeszcze dłużej, na pewno nie pojedziesz wcześniej niż 18 miesięcy od ostatniego wyjazdu. U mnie mija w czerwcu 18 miesięcy, także nie planuję wcześniej mimo że mam już numerek 8500. Pozdrawiam.
zyrafa48 pisze:Hm... ja liczę na wiosnę-lato, a przesiadłam się właśnie do 11 wagonu . Pozdrawiam
Ale 2017 roku? Zyrafa48 myślę, że na wiosnę lub lato nie załapiesz się w następnym roku. Pewnie na jesień, albo zimę. Jeżeli na wiosnę to poczekaj do 2018 roku. Pozdrawiam.
Witam Lubelaków ja już mam skierowanie w domu do szpitala uzdrowiskowego PODHALE w Połczynie Zdrój, turnus od 17 listopada do 08 grudnia może ktoś wybiera się w tym czasie też do Połczyna nie koniecznie do tego samego uzdrowiska będzie mi bardzo miło poznać i wspólnie przebyć tę podróż jak i pobyt tam Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i czekam na wieści