Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To właśnie te koszmarne numerki...albo zajęte albo nikt nie odbiera...urlopu na wyjazd do Wrocka brać mi się nie chce. Zobaczymy za rok. Może mi w tym listopadzie jakiś hicior zapodadzą..np. Szczawno lub Jelenią Górę
Witam;
Moja kolejka . Na dzień 9 marca mój nr to 16 481. Profil leczenia : choroby kardiologiczne. Nadciśnienie.
Chciałem wyjechać na wiosnę lub wczesna jesienią ( po 26 m-cach), a tu po obliczeniach wychodzi późna jesień.
Zobaczymy jak dalej będzie. Pozdrowienia dla wszystkich oczekujących.