Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Michalak fajnie pisze, nie wszystkie książki przeczytałam. Wszystko przede mną . Ja wbijam na portal " Lubimy czytać" i tam czerpię inspiracje do wypożyczeń. Polecam.
Wiem Lewku że Pani Michalak fajnie pisze...przez 3 miesiące trochę poczytałam... mogę Tobie polecić
W imię miłości
Nie oddam dzieci
Dla Ciebie wszystko
ogród Kamili
Zacisze Gosi
Przystań Juli...te 3 ostatnie to jest Saga i trzeba czytać po kolei...takie lekkie do czytania na ten trudny czas....
Małgosiu też już wszystkie przeczytałam. Ostatnio trafiłam na Rachel Abbott i spodobało mi się jej pióro. Super pisze też Puzyńska jeśli chodzi o kryminały. Polecam.
Lewku,a ja poszłam teraz zupełnie w nieznane. Dziś dostałam pierwszy tom powieści Kelly Irvin "Syn pszczelarza" rzecz o teksańskich Amiszach.Następne to "Syn biskupa" i "Syn siodlarza"
Witam,
Lewku Rachel Abbott też czytałam. ..książki Pani Puzynskiej też, nie wszystkie ale kilka zaliczyłam
Ja bym poleciła. ..Szmaragdowa tablica ....Carla Montero
Może Cię wciągnie. ..fajnie się czyta mimo ze ma 700 stron. ....
Felice nie czytałam, ale myślę, że to będzie dobra pozycja. Jak tylko ją dorwę to przeczytam, ma dobre opinie.
Małgosiu " Szmaragdową tablicę" czytałam bardzo dawno, podobała mi się.