Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Wczesny poranek ,budzi pogodny dzień
Zosia zagościła ,to i Andrzej się odnalazł
Przestroga słoikowa ,mały szczegół ,taka szkoda ,kto by pomyślał
Za parę dni przestawianie czasu ,trzeba się przyzwyczaić
Spokojnego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry,
szczególne powitanie tym dawno nie widzianym
Odnośnie tych słoików , to kilka razy zdarzyło mi się otwierając naciągnąć mięsień?ścięgno? idący bliski piersi - matko jak to boli
Kurujcie się chorowitki
A mnie znowu myślenie się włącza , oj no i po co
Oj Basieńko, żeby to można było tak pstryk i wyłączyć to myślenie... . Mnie też ten okres ..... szczególnie... ale cóż nie pierwszy już i nie ostatni mam nadzieję Dobrego dnia i lepszego nastroju wszystkim.