Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aga grzałką owszem chce rozgrzać,ale taką nietypową i nieczęsto,a może spotykaną
Maria myśle,że nie byłoby tak źle i na oparzenia podołałoby się udzielajac pierwszej pomocy
Myślisz,że jestem gorący? Chyba tak tylko trzeba samej się przekonać osobiście
Zazwyczaj to kobiety są gorące,a my mężczyźni zimni większość kobiet tak sądzi dopóki się nie przekona jakim się jest naprawde facetem.
Bez autoreklamy
No Tak słoneczko,za tydzień będę już siedzieć na walizkach.Turnus zaczyna mi się 24 ale pojadę dzień wcześniej.Może uda mi się załapać na pokój z łazienką,a jak nie to trudno,przeżyję te 3 tygodnie.Byle byłaby pogoda i weseli ludzie,to będzie ok