Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
RudaAndzia pisze: 07 lis 2020 21:26
(...)
Hipokryt, ale w tej edycji The Voice emocje
Ruda - zgadzam się z Tobą
Emocji nie brakuje. Pierwszy raz nasza Gwiazda płakała Niektóre emocjonalne słowa płynęły prosto z serca
Na ekranie TV dzieje się prawie jak na Forum
Hipokryt,
emocji nie brakowało, ale niektórych wyborów jury The Voice nie jestem w stanie zaakceptować, ale cóż...
Hipokryt,
to pierwsza edycja "Rolnik szuka żony", jaką oglądam. Wcześniej nie oglądałam tego programu, a teraz tak mnie wciągnął, że nie mogę się już doczekać jak potoczą się losy naszych rolników i jednej rolniczki. Zżera mnie ciekawość , co wydarzy się w dzisiejszym odcinku.
RudaAndzia pisze: 07 lis 2020 21:26
(...)
Hipokryt, ale w tej edycji The Voice emocje
Emocji nie brakuje. Pierwszy raz nasza Gwiazda płakała Niektóre emocjonalne słowa płynęły prosto z serca
W listopadowe ponure wieczory oglądam na yutube relacje z podróży po świecie na kanale Nieznany świat. Wirtualnie przenoszę się na rajskie plaże Malediwów, spaceruję po cudach techniki w Dubaju, oglądam życie w Kambodży itp. Piękne zdjęcia i mądry komentarz. Polecam zamiast TVP. Pozdrawiam i zdrowia życzę
Lubelanka, wirtualnie po plaży spaceruje, Słońcem się rozkoszuje i nam zaproszenie śle na rajskie plaże Malediwów, by razem po plaży spacerem się rozkoszować i by po świecie z nią podróżować
Lubelanko każda forma spędzania czasu czy to przed TV czy na YouTube ma nam dać miłe chwile i oderwanie się od codzienności, więc chętnie się wybiorę z Tobą w daleką podróż
Hipokryt, oglądałam wczoraj wieczorem The Voice i niestety mój faworyt w tej edycji nie wziął udziału przez "koronę".Przykro mi się zrobiło kiedy go zobaczyłam i usłyszałam jego zachrypnięty głos.
Mam nadzieję, że zobaczę i usłyszę Pana Michała w następnej edycji The Voice, a teraz życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia