FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Post autor: violet58 »

Wg portalu e-podróżnik czasy są dość zróżnicowane - od 2h 35 min. do 3h 57 min :o
Ale tak około 3 godzin z małym + trzeba liczyć
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj :) Z Krynicy np wyjazd o godz 9:50 w Krakowie o godzinie 12:55 autobus pospieszny firmy Woyager cena biletu 22 zł .Masz 146 km .Bez przesiadki :) :)
Pozdrawiam pytaj jak by co jeszcze :kwiat:
forumowicz

Kurs przez Nowy Sącz jedzie nie najgorzej.
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: xzibi »

Jeszcze nie wyjechałem a już wracam.Nie wiem o co chodzi w tych rozkładach wchodząc na stronę PKS Krynica są inne godziny wyjazdów niż e-podróżniku,dlatego to moje pytanie na forum.Może ktoś kto wracał autobusem z Krynicy do Krakowa wie którego rozkładu się trzymać.Dodam, że Kraków to dla mnie przesiadka na dalszą podróż a dalej to PKP.Dwa lata temu wracałem z Muszyny przez Krynicę do Łodzi i jest ten sam autobus co był na rozkładzie PKS Krynica dlatego nie wiem,którego rozkładu się trzymać.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Na pewno są jakieś numery infolinii więc lepiej zadzwonić i się upewnić. W sierpniu sprawdzałam rozkład jazdy PKP i jaka była niespodzianka gdy po przyjściu na dworzec okazało się, że o tej godzinie, która była w necie w rzeczywistości pociąg nie jedzie. Dobrze, że to była tylko jednodniowa wycieczka i miałam jeszcze mini busa do wyboru...
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

xzibi pisze:Jeszcze nie wyjechałem a już wracam.Nie wiem o co chodzi w tych rozkładach wchodząc na stronę PKS Krynica są inne godziny wyjazdów niż e-podróżniku,dlatego to moje pytanie na forum.Może ktoś kto wracał autobusem z Krynicy do Krakowa wie którego rozkładu się trzymać.Dodam, że Kraków to dla mnie przesiadka na dalszą podróż a dalej to PKP.Dwa lata temu wracałem z Muszyny przez Krynicę do Łodzi i jest ten sam autobus co był na rozkładzie PKS Krynica dlatego nie wiem,którego rozkładu się trzymać.
Ja bym optował za e-podróżnikiem, sam wielokrotnie bezproblemowo korzystałem z jego usług. Jeśli były jakieś problemy to wynikały tylko z opóźnień przewoźników. Nie wiem na kiedy planujesz powrót ale za pośrednictwem e-podróżnika możesz kupić bilet (otrzymasz go e-mailem lub w formie SMS). A żeby mieć 100% pewność sprawdź na podróżniku przewoźników, tam też masz telefony do nich i ich strony internetowe - zawsze warto zadzwonić. Sezon wakacyjny się skończył to i niektóre kursy mogły być zlikwidowane.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Ja też korzystam z e-podróznika i nigdy nie miałam problemów .....polecam :)
forumowicz

Xzibi :) Ja tym który Tobie wpisałam we wrześni br jechałam do Krakowa i ten jest na tablicy przystanku przy Hawanie .Należy zaufać umieszczonemu tam rozkładowi o odjazdach ,ponieważ miałam okazję obserwować też inne kursy np Lublin etc

Miłego podróżowania :)
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: xzibi »

kruszynka pisze:Xzibi :) Ja tym który Tobie wpisałam we wrześni br jechałam do Krakowa i ten jest na tablicy przystanku przy Hawanie .Należy zaufać umieszczonemu tam rozkładowi o odjazdach ,ponieważ miałam okazję obserwować też inne kursy np Lublin etc

Miłego podróżowania :)
Dzięki [email] tym będę wracał.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Moi drodzy :kwiat: jeżeli na naszym portalu nie uda nam się z kimś umówić na wyjazd bądź przejazd to proponuję skorzystać z Blablacar
Możemy skorzystać jako pasażer lub zaoferować miejsce w samochodzie. Ja korzystałam już kilka razy i zdecydowanie polecam :D
ODPOWIEDZ