Białe tango..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Białe tango..!!!

Post autor: Selene »

Kochani o salę taneczną w Kołobrzegu proszę się nie martwić. Ja zobowiązuję się ją zorganizować i zarezerwować z wyszynkiem włącznie :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Do stycznia niedaleko..,jestem chętny do pierwszego białego tanga. Tylko czy mnie która poprosi..??? :roll:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Och, Mixiu jestem pewna że sznureczek chętnych pań do poproszenia Cię do białego tanga będzie dłuuuugi i tylko mnie biednej żal ,że nie mogę stanąć na końcu tej kolejki. :cry: :oops:
forumowicz

Jak to ? Wszyscy są mile widziani. Czym więcej nas będzie ,tym będzie weselej. No i wreszcie dziewczyny zobaczycie w realu MAX-a. Warto przyjechać. Gosiu,zaczynaj przeglądać garderobę i ...pozdrawiam.. :roll:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hmm, hmm, równie bardzo chciałabym poznać Maxa , jak i wszystkich innych przemiłych forumowiczów,a przede wszystkim jednego..... ;) Niestety,niestety urlopik w styczniu niemożliwy, no chyba ,że jak sugeruje jedna z forumowiczek spotkanie odbyłoby się w lutym.... Ale dla jednego kwiatka deszczyk nie zacznie padać. :)
Mimo więc Mixiu przemiłego zaproszenia/ bardzo dziękuje/ , pozostanie mi tylko łykanie łez i ...." Zazdraszczam "Wam dziewczyny tego tanga i nie tylko... ;)
forumowicz

Ach ten Moczyk...!!! Nic dziwnego że jego romantyczne wiersze tak łapią za serca kobietki z forum....,ach...!!! :roll:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj Mixiu,Mixiu, tym razem kulą w płot! :o Nie trafiłeś - i to kto :Ty ,wielki znawca serc niewieścich , a przynajmniej wszystkich forumowiczek. Choć jestem pewna,że Moczyk - równie miły,ale cóż serce nie sługa. :lol:
forumowicz

Oj tam...,nie znam się na kobietkach...,zresztą który facet tak do końca potrafi odgadnąć jakie są... :roll:
forumowicz

Królowa prosi króla do białego tanga....,ach...!!! :roll:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A co z szarymi myszkami na końcu kolejki,czy one też doczekają się kilka taktów tanga z Królem? :oops:
ODPOWIEDZ