Świat ...mój mały świat ...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Świat ...mój mały świat ...

Post autor: Sloneczko »

Świecie nasz, świecie nasz,
Chcę być z Tobą w zmowie,
Z blaskiem twym, siłą twą,
Co mi dasz - odpowiedz!

Marek Grechuta - "Świecie nasz"
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

"Śmiać się często i szczerze. Zyskać szacunek mądrych ludzi i podziw dzieci. Zasługiwać na dobrą ocenę uczciwych krytyków. Cierpliwie znosić zdradę fałszywych przyjaciół. Doceniać piękno.
Znajdować w bliźnich to, co najbardziej wartościowe. Pozostawić po sobie świat nieco lepszym – czy to w postaci zdrowego dziecka lub alejki w ogródku.
Mieć świadomość, że choćby jedna istota ludzka odetchnęła lżej dzięki temu, iż my istnieliśmy na tym świecie.

Na tym właśnie polega sukces"

- Emerson
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

- Jak żyć ????....jak przeżyć ten budzący się dzień ????żeby go nie żałować....żeby nie był do powtórki ..
- Odważnie Elciu odważnie ... Jesteś w tym wieku że możesz pozwolić sobie na pomyłki ...na błędy ... ale nigdy na nieuwagę.Zrób w swoim świecie miejsce na miłość. Elciu ceń swój czas i pamiętaj, że Ci, których kochasz też mają swój...... Wtedy w Twoim świecie się robi łagodnie i jasno ....wszystkie wolne zakamarki twojej duszy będą wypełnione po brzegi i nie będzie miejsca na tęsknotę...Cudownego dnia .. :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

##

Mój świat w swojej małości jest ogromny, ktoś właśnie odszedł i słyszę słowa : pomyśl jak życie może być kruche i ulotne.
Bez szaleństw, ale realizuj się, zbyt długo nie rozważaj , bądź radosna i zadowolona, a bliscy będą szczęśliwi widząc cię taką, będziesz eliksirem na ... zmarszczki .

:kwiat:
ODPOWIEDZ