Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry .
Śniegu nie ma ,temperatura na plusie ,zimowa aura ,trzeba poczekać
Jak macant to i Andrzej zagościł
Święta idą ,czas szybko przeleci
Praca ,codzienność ,nie ma tak dobrze
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam
u mnie KOSZMAR , bez raczków nie ma co wychodzić, jak nie ma gardłowej sprawy to w ogóle , siedzieć w domu i sprzątać .
Rano autobusy nie wyjechały ...... , szkoły bez lekcji , prawie stan wyjątkowy
Teraz widziałam , że zielone wyjechały .
Bibi znów zderzyłyśmy się w drzwiach .
W Warszawie szkoły puste, bo dzieci powalone grypą w domach siedzą. U wnuka w klasie wczoraj była trójka. Młody przyniósł zarazę do domu. Mama teraz ledwie żywa… Mam nadzieję, że święta już bez wirusa będą.
Dzień dobry
Chcę Wam przypomnieć suchara na czasie
W szkole Pani poleciła dzieciom zobrazowanie jakiejś kolędy.
Jasio narysował na środku arkusza czarną kropkę. Na pytanie co jest na rysunku padła odpowiedź:
Jeżuś malusieńki .
Pozdrawiam w samym środku przedświątecznych przygotowań