Co zabrać do sanatorium
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 9 razy
Re: Co zabrać do sanatorium
To i ja dołoże coś od siebie...każdy kuracjusz otrzymuje tzw.kartę zabiegową i aby ta karta wyglądała schludnie gdy będziemy ją na końcu turnusu zwracać zabieram z domu tzw.koszulkę na papiery
-
Gaba
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 sty 2010 13:46
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
To faktycznie po co Ci Horyniec -na basen nie-a jest bardzo fajny,na wycieczkę nie -a też są fajnie organizowane..może chociaż borowina? ...Tak sobie myślę ,że KRus powinien wysyłać tam gdzie my chcemy, mnie kiedyś "uszczęśliwili" Kołobrzegiem ,a mieszkam nad morzem....a wolałam Horyniec,a do Kołobrzegu wysłać np Ciebie GIENIUGIENIA pisze: 16 wrz 2019 16:12 Materiałowa juz spakowana![]()
Gaba , nie pojadę na tę wycieczkę .... nie chce .... powody zachowam dla siebie![]()
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 183 razy
- Podziękowano: 110 razy
Borowiny i siarki , pomimo braku przeciwwskazan i moich prosb, pan doktor mi nie zlecil, co do basenu , nie moge przebywac w zapachu chloru , do kwesti wycieczki do Lwowa odniose sie po powrocie , tylko moze juz w innym temacie ...... co jeszcze zabrac ? lubiacych dlugie lesne spacery wygodne buty , lubiacych tance odpowiednie ciusxki i obuwie , lubuacych cisze i odrobine samitnisci. ksiazke, laptop , co kto lubi , oby kazdy byl zadowolony
Mam pytanie...
Wyjeżdzam 21 Listopada do Ustronia-,,Daniel,,
Słyszałam ,że w pokojach jest chłodno,czy zabierać farelkę???
Doradżcie:)chętnie bym nie brała bo walizka i tak już na maxa napakowana:)
Wyjeżdzam 21 Listopada do Ustronia-,,Daniel,,
Słyszałam ,że w pokojach jest chłodno,czy zabierać farelkę???
Doradżcie:)chętnie bym nie brała bo walizka i tak już na maxa napakowana:)
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
Ostatnio byłem w Równicy a to chyba to samo szefostwo i całkowity zakaż własnego sprzęty elektrycznego pod karą finansową.
Rozumiem,a w pokoju było w miare cieplo?
Pytalam wcześniej o czajnik czy można było mieć swój w pokoju.Napisano ,ze tak...
Bo w Danielu czajnik jest tylko na korytarzu.
Pytalam wcześniej o czajnik czy można było mieć swój w pokoju.Napisano ,ze tak...
Bo w Danielu czajnik jest tylko na korytarzu.
Farelke wyjelam z walizki:) ale czajnik zostawiłam.Poranna kawe trzeba wypic w spokoju i pokoju:):):)