Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wielkopolska pochmurno , chłodniej wieje wiatr 21 km/h
Temperatura 22 C słoneczko nie świeci
Deszcz wisi w powietrzu
Biometr niekorzystny , pozdrawiam pogodnego dnia
Wielkopolska wcześnie rano mgła opada , słoneczko klaruje się za chmurki
Temperatura 24 C wzrasta ,prawie bezchmurnie
Zapowiada się ładny pogodny dzień , wszystkim takiego życzę
Dzień dobry
Niestety w Krakowie nie ma słoneczka,jest zachmurzone i jak dla mnie zimno,bo ja jestem ciepłolubna,a temperatura wynosi tylko + 16 stopni.Właściwie jest bez wiatru,więc nie ma co rozgonić chmury.
Życzę pięknego,słonecznego i miłego dnia
Wrocław trochę zachmurzony , ale mam nadzieję ,że nie są to deszczowe chmury Teraz na termometrze +23 stopnie , wiatr ledwo zauważalny . Podobno ma być cieplej i słonecznie , oby Pozdrwawiam