Kawka popołudniowa, ktoś dołączy
Grażynko, chyba tylko Twój numer wstrzymali, bo mój pędzi w dół
Atino, a musisz ten zabieg
Miłego popołudnia

No niewiem czy wysla nad morze ,u nas w lubelskim to z ZUS daje raczej gory Iwonicz ,Rymanow,Muszyne ,Krynice i PolanczykMartinka pisze: 07 lut 2024 12:37 Dzięki Ysy![]()
Ja w tym sanatorium już byłam i nie nam w tym względzie żadnego żalu, że mnie tam nie będzie![]()
Będę się starała z ZUS o morze, może![]()
Właśnie w terminie mojego zrezygnowanego
" sanatorium " umówiłam się teraz na mmamografię![]()
Uwazam, że jest to bardziej rozsądne, niż bycie tam, gdzie nie chcę, zapłacenie za pokój, za powietrze.......itp..
oraz przyjmowanie zabiegów, które nie jak się mają do rzeczywistości stanu zdrowia![]()
Bardzo pozdrawiami proponuję popołudniową kawę
![]()
MartinkoMartinka pisze: 07 lut 2024 16:19 Duszyczka, jak każda dusza jest albo tu, albo tam![]()
Dobrze, że jesteś na naszym świecie i w naszej czasoprzestrzeni Duszko![]()
.
Pozdrawiam![]()

Arker pisze: 07 lut 2024 17:06No niewiem czy wysla nad morze ,u nas w lubelskim to z ZUS daje raczej gory Iwonicz ,Rymanow,Muszyne ,Krynice i PolanczykMartinka pisze: 07 lut 2024 12:37 Dzięki Ysy![]()
Ja w tym sanatorium już byłam i nie nam w tym względzie żadnego żalu, że mnie tam nie będzie![]()
Będę się starała z ZUS o morze, może![]()
Właśnie w terminie mojego zrezygnowanego
" sanatorium " umówiłam się teraz na mmamografię![]()
Uwazam, że jest to bardziej rozsądne, niż bycie tam, gdzie nie chcę, zapłacenie za pokój, za powietrze.......itp..
oraz przyjmowanie zabiegów, które nie jak się mają do rzeczywistości stanu zdrowia![]()
Bardzo pozdrawiami proponuję popołudniową kawę
![]()