Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
No właśnie, jakoś czuję sie nie haloo
3 godz. spania i nie można się było zwlec do pracy z łóżka W dzień zero odpoczynku, bo ciągle ktoś był w pobliżu Jutro muszę iść, chodźby na rzęsach ale muszę
Miłego wieczoru życzę oraz spokojnej nocy
Dzień dobry .
Pochmurny,mglisty dzień ,zla widocznośc
Wedrujemy ,długie marsze zmeczenie daje znaki .
Nieobecna ,szkoda czasu na neta ,korzystam z miejscowki .
Pozdrawiam pogaduszki
Dzień dobry
Ciepło ale pochmurno jak wszędzie raczej dziś
Ewaszu kuruj się szkoda czasu na wirusy...
Ja dziś biorę wnuczka na wagary zapewne będę po nocy chadzać na placu zabaw cudowny urok babkowania
Póki co pijemy dopołudniowe kawki
Hejka
Bibi, dali mi Bioptron na zatoki, kąpiel sucha CO2 na krążenie i metodą prób i błędów próbujemy wprowadzić dla mnie odpowiedni % leku do nebulizacji. Qrde, nie jest łatwo ze mną doktor ma wyzwanie
Pogoda cudna, takiej i Wam życzę
Spóźniona, ale zawsze
Dzień dobry Pogaduszki.
Jestem i będę żyła - spanie już nie 3 a 6 godzin, ot ! wyczyn
Miłego, ciepłego ,wrześniowego dnia życzę oraz tego, aby wszystkie plany,
które sobie założyłyśmy w końcu się spełniły
Pozdrawiam.