Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj przepraszam Ewanko To 100 latek i jeden dzień dla Twojej wnusi
A ja dziś pierwszy dzień po dłuuuuuuuugim urlopie w pracy 16 kresek i słooooonka ile kto chce
Dobre
Pomyłki jak widać wszędzie i wszystkim się zdarzają
A z tego wszystkiego to nie przywitałem się
Dzień dobry popołudniowe Szalone i Szaleni
Obiadek zjedzony, kawa była to jeszcze spacerek albo drzemka, bo u mnie deszcz kropić zaczyna więc mogę na spacer się nie wybrać jeżeli nie przestanie padać
A u mnie znowu są Szaleni, co nigdy nie przestają bawić się w szalony sposób , ale chyba nie będę próbował
Miłego oglądania i popołudnia.życzę