Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Muszę i ja się w końcu zameldować bo o mnie zapomnicie
Po wspaniałych, zupełnie innych świętach, powrót do rzeczywistości. Lekkie ciuchy znów do szafy a swetry i czapki na głowę W lodówce pustki więc dojadać nie mam co ale po tych makaronach, pizzach i innych to może i dobrze .
Wszystkim życzę zdrowia bo wokół mnie jakoś dużo ludzi choruje. Trzymajcie się cieplutko. Serdecznie pozdrawiam
Dzień dobry
Ciemno, zimno - mróz - 16 st. brrr
Trzeba iść do pracy, bo praca nie przyjdzie
sama.
W dzień słońce i - 7
Wszyscy poprzeziębiani
Niektórzy kończą wojaże,
inni się wybierają poznawać nowe, stare miejsca oraz ludzi
Miło spędzonego wtorku życzę I zapraszam na kawę I herbatkę
Dzień dobry .
Wczesny poranek ,ciemno za oknem ,przymroziło -16 zimno
Podróżniczki ,szczęśliwie w domku ,koniec dobrego .
Chwila pobędą w domki ,następny wyjazd ,co niektórzy
Zimowa pora nie zadowala , dzwonić o zwroty .
Szybko niech mija styczeń ,tylko niech nie przysyłają przydziału
Śniadanko w pudełeczku ,poranna kawa ,rozpoczynamy dzień
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.