Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry.
Po deszczu ,chłodniej ,może tak pozostać .
Wszyscy z pogody zadowoleni
Wyrobiona z domowej pracy
Czas relaksu i odpoczynku .
Jeszcze raz dziękuję za życzenia urodzinowe .
Spokojnego ,miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam.
Pomimo niższej temperatury jest parno i duszno...
Niebo to raz pokrywają chmury, to się wypogadza i słonko daje niemiłosiernie...
Dobrze, że trochę wiaterku jest
Znowu Alert przyszedł więc pewnie coś spadnie z nieba...
Nasz śląski przepowiadacz pogody pan Damian prognozuje, że powrócą upały
Witam w poniedziałek ,
zobaczymy co nam nowy tydzień przyniesie aby dało się żyć
Przede mną spotkanie z krasnalami
Dobrego tygodnia Wam życzę , jeszcze ogórków nie będę robić
pozdrawiam
Dzień dobry
Co tutaj tak tylko o pogodzie? Jest jaka jest, żyć trzeba normalnie.
Bibi rozmawiałam dziś z panem od ogórków u którego nabywamy rokrocznie na zimę. Dziś mieli dopiero drugi zbiór i powiedział, żeby nie robić wcześniej niż przełom lipca/sierpnia. Przecież rolnicy sieją nie tylko wczesne. Tak naprawdę najlepszy śremski dopiero zaczął się.
Ja już wakacje mam wolne od wnuków, sami się sobą zajmują. Do babci wpadają najczęściej jak chcą coś dobrego podjeść. Teraz są z rodzicami na wyjeździe. Ja ogarniam codzienne sprawy, wizyty lekarskie. Lubię Warszawę w wakacyjnym czasie.