Kolejka do sanatorium na 2016 rok
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Kolejka do sanatorium na 2016 rok
Pozdrawiam wszystkich widzących głowę maszynisty, jadących w środku składu i tych , którzy są w końcowych wagonach
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Nie wiem jak to się stało ale pewnie dlatego,że był jakiś zwrot ( o który nie dzwoniłam bo nie miałam nawet kwalifikacji i numerka ) i lekarz balneolog przekwalifikował mnie z sanatorium ( o to wnioskowałam ) na szpital uzdrowiskowy. Pewnie ze względu na schorzenie....ale to i tak jakiś cyrk i PENDOLINOewiko pisze:WOW......, kwiecień tego roku???/. toż to SUPER PENDOLINO
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Staż sanatoryjny: 4
Lewek różnie gdzieś te numerki spadają ja miałem 20 miesięcy czas oczekiwania a ci co mieli 16 spowalniają ich o te dwa miesiące tak miał mój kolega dołożyli mu dwa miechy będzie w pełni lato pojedziesz Lewek Lipiec ,Sierpień piękne miesiące życzę szybkiego przydziałuLewek pisze:Tb zgodnie z planem to ja w maju powinnam wrócić z sanatorium , a![]()
![]()
tu ani widu, ani słychu
-
Ilona58
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 lut 2015 15:41
- Staż sanatoryjny: 5
tb50 pisze:Dziś spadło 90 numerków jadę zgodnie z planem![]()
potwierdzam, od wczoraj 90 osób mniej
-
Ilona58
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 lut 2015 15:41
- Staż sanatoryjny: 5
Lewku,Lewek pisze:Czekam , czekam i czekam cierpliwie ...mój nr na dziś 386 ...![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam wszystkich widzących głowę maszynisty, jadących w środku składu i tych , którzy są w końcowych wagonach
w przyszłym tygodniu na 100% otrzymasz skierowanie. Identycznie było ze mną w zeszłym roku. Dostałam przydział przy nr 340 w( dokładnie 21 czerwca z terminem od 27.08-18.09 do Polanicy a miał być ukochany Kołobrzeg.
w tej chwili tez wydają skierowania na turnusy sierpień/wrzesień.
życzę Ci, abys dostała ten wymarzony Lądek chociaż ja go nie sympatycznie wspominam. Tak zachwalałaś jego urokina forum ns, że będąc w zeszłym roku w Polanicy postanowiłam go zobaczyć na żywo. Wybraliśmy się 13.09 w niedzielę z kolegą z turnusu jego samochodem i dojeżdżając do arboretum mieliśmy wypadek. Samochód do kasacji. Policja, laweta, pakowanie rzeczy pozostałych w samochodzie, dzwonienie do kuracjuszy w Polanicy żeby po nas przyjechali itp.Cud, że myśmy wyszli z tego i nam się nic nie stało.
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
LewkuLewek pisze:Tb zgodnie z planem to ja w maju powinnam wrócić z sanatorium , a![]()
![]()
tu ani widu, ani słychu
Trzy miesiące pózniej...