Jak pogoda u Was
Spotkania w Świnoujściu
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Spotkania w Świnoujściu
Jestem cały czas w Świnoujściu i nigdzie na razie się nie wybieram.
Gienia u nas pogoda słoneczna, plażowa i bez żadnych opadów od dwóch tygodni. Z tego co dzisiaj zobaczyłem na swoim telefonie, to czekają nas tu upały po 29 stopni, tak, że trzeba przyjechać do Świnoujścia.
Wczoraj odbyłem krótkie spotkanie pożegnalne z Ewą z Szalonej Paczki, która miała tak napięty program pobytu na tydzień, że nie udało nam się nawet wypić razem kawy, ale powiedziała, że będzie dzwonić o zwrot do Świnoujścia, a to już druga Szalona, która mi to przyrzekła.
Niestety Malgonia złamała rękę w nadgarstku w czasie biegania po parku i nie udało się już jej ściągnąć na spotkanie, a stało się to 4dni przed planowanym wyjazdem do domu.
Jestem po rozmowie z właścicielką kawiarni Scaliano i wiem, że otwarcie tańców nastąpi w dniu 26 czerwca i już będą dancingi co dziennie od 19.00 do 22.00.
Kawiarnia Rybniczanka niestety jest od dwóch lat nieczynna i nic nie zapowiada, że ją otworzą, chociaż zobaczymy, może znajdzie się najemca i otworzy.
Jeżeli ktoś by pilnie potrzebował informacji, to proszę uruchomić Gienię, a ona mi da znać, bo nie zawsze teraz zaglądam na forum.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Jest Ktoś teraz z forum w Świnoujściu
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

Tym bardziej, że mam problemy z ostrogą w lewej stopie, która powoli ustępuje, ale męczy po zrobieniu każdego dnia w pracy ok. 16 km.
Po za tym mam już tu znajomych mieszkańców Świnoujścia i wcale się nie nudzę, bo nie mam na to czasu.
Z forumowiczek, które odwiedziły Świnoujście, to faktycznie tylko z Berblą się spotkałem trzy razy i trochę pogadaliśmy przy kawie. Też lubiła zwiedzać i pojechała nawet do Kołobrzegu, ale znalazła czas na spotkanie się raz w tygodniu.
Reszta zajęta była zwiedzaniem, opaleniem się i miała swoje towarzystwo.
Tak, że już nie zabiegam o spotkania, bo to nie ma sensu.
Czekam na znane mi osoby z pisania na forum ze zbliżonym PESELEM do emerytury, a nie na takie, które zarejestrowały się na forum przed wyjazdem.
Oczywiście jak Ty Gienia przyjedziesz, to będziemy się spotykać co dziennie.
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy