Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po powrocie z Willi Zielonej w Busku Zdroju opiszę wrażenia, w Busku nigdy nie byłam więc wszystko będzie dla mnie nowe, piękne. Wcześniejsze moje skierowanie do Konstancina w kwietniu - osobiście odwiozłam z pisemną prośbą o przesunięcie terminu, bo mój mąż przeszedł operację i leżał w szpitalu. Dołączyłam zaświadczenie ze szpitala i kartę informacyjną o wysokim ciśnieniu w K.J. w trakcie mojego poprzedniego pobytu. Prośba moja została pozytywnie rozpatrzona.
Pozdrawiam.
Tak, Felice, trzeba biegać, ale coś za coś, czytałam tu na forum opis którejś z "naszych" i co nieco wiem , oby tylko przez ten czas nie wydarzyła się żadna niespodzianka, coś, na co się nie czeka.
Princi,czyżby Cię zweryfikowali? Tego samego dnia wysłali nas do weryfikacji, u mnie w dalszym ciągu weryfikacja choć skierowanie zwróciłam osobiście do NFZ już na początku maja.
Oczekiwaniu na sanatorium towarzyszą wielkie emocje, długi okres oczekiwania a potem gdy się wyjedzie czas tak szybko leci że czasami zastanawiam sie czy warto było tak to przeżywać.Czy nie jest to czasem przerost formy nad treścią. ostatnio spotkałam się w Ciechocinku z koleżanką, która kończy bardzo zadowolona turnus w Gracji.Minął jak chwila,
Pozdrawiam Bietka
Witam. Ufff. W tym tygodniu nasz mazowiecki pendolino fajnie mknął. W środę miałam nawet ....701 . średnia z tygodnia to395. Ale na liczniku jeszcze 9100. We wrześniu 2 lata , reumatologia, góry. Pozdrawiam