kolejka do sanatorium 2014 rok
- madzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 14:19
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
- brrrelok
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 sie 2013 23:04
- Staż sanatoryjny: 6
"O terminie rozpoczęcia turnusu (turnus to wyjazd), miejscu i rodzaju leczenia przyszły kuracjusz jest powiadamiany nie później niż 14 dni przed datą rozpoczęcia turnusu rehabilitacyjnego." i tyle w tym temacie
-
jurek777
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 sty 2014 15:10
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Twój status zmienia się co chwilęBeataa2702 pisze:.... heh mój status zmienił się na : Bieżący status: SKIEROWANIE WYCOFANE - mam nadzieję że jutro pogoda będzie względna i wizyta osobista w NFZ obowiązkowa
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
tak zgadza się brrrelok - z tym że zapewne nie wiesz ja już z jednego wyjazdu musiałam zrezygnować -a nie mogła wyjechać wcześniej jak po 20 maja a dziś wrócił wniosek z ponownego rozpatrzenia i stąd ta propozycja bo 5 czerwca kończy się ważność wniosku a ja mam tylko jedną miejscowość wskazanąbrrrelok pisze:Tak na szybko znalazłem coś takiego:
"O terminie rozpoczęcia turnusu (turnus to wyjazd), miejscu i rodzaju leczenia przyszły kuracjusz jest powiadamiany nie później niż 14 dni przed datą rozpoczęcia turnusu rehabilitacyjnego." i tyle w tym temacie
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

jedź ze mną i będziesz mnie trzymał za małego paluszka prawej dłoni i w razie gdy będzie sie robić gorąco to mnie ściśnieszjurek777 pisze:Twój status zmienia się co chwilęBeataa2702 pisze:.... heh mój status zmienił się na : Bieżący status: SKIEROWANIE WYCOFANE - mam nadzieję że jutro pogoda będzie względna i wizyta osobista w NFZ obowiązkowa![]()
nie zdziwię się jak jutro będzie:SKIEROWANIE DO REALIZACJI.A swoją drogą,kto miał prawo skierowanie wycofać,to że nie przyjęłaś propozycji nie powinno mieć wpływu na zmianę statusu
![]()
![]()
Beata tylko spokojnie...nie rób demolki w delegaturze...bo co będzie ze mną
![]()
![]()
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
- Staż sanatoryjny: 0
-
forumowicz
himera86 pisze:Kochani moi, doczekałam się przydziału...ale nie jest dobrze. miało być morze, a jest Świeradów Zdrój, a przydział dopiero na wrzesień!! Powiedzcie mi czy z takim przydziałem można dyskutować, czy warto dzwonić i nalegać na morze, kurde nooooo, nie tak miało być...
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
- Staż sanatoryjny: 0
smuga pisze:himera86 pisze:Kochani moi, doczekałam się przydziału...ale nie jest dobrze. miało być morze, a jest Świeradów Zdrój, a przydział dopiero na wrzesień!! Powiedzcie mi czy z takim przydziałem można dyskutować, czy warto dzwonić i nalegać na morze, kurde nooooo, nie tak miało być...To chyba wypada 29 miesięcy czekania
chyba bez podstaw zdrowotnych raczej nic nie wskórasz
Będzie dobrze
Nastaw się optymistycznie i uśmiechnij ...
ale z tego co czytam to baza zabiegowa taka sobie, a ja czekam na te zabiegi jak na zbawienie, i do tego zero atrakcji wartych uwagi, załamałam się!!
-
forumowicz