kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: madzia »

Jutro musisz tam bezwzględnie isc,bo to są kpiny,oni dobrze wiedzieli ze nie masz mozliwosci jutro tam jechac,szok co oni z nami robia.
Awatar użytkownika
brrrelok
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 23:04
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: brrrelok »

Tak na szybko znalazłem coś takiego:
"O terminie rozpoczęcia turnusu (turnus to wyjazd), miejscu i rodzaju leczenia przyszły kuracjusz jest powiadamiany nie później niż 14 dni przed datą rozpoczęcia turnusu rehabilitacyjnego." i tyle w tym temacie
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

Beataa2702 pisze:.... heh mój status zmienił się na : Bieżący status: SKIEROWANIE WYCOFANE - mam nadzieję że jutro pogoda będzie względna i wizyta osobista w NFZ obowiązkowa :evil:
Twój status zmienia się co chwilę :lol: :lol: nie zdziwię się jak jutro będzie:SKIEROWANIE DO REALIZACJI.A swoją drogą,kto miał prawo skierowanie wycofać,to że nie przyjęłaś propozycji nie powinno mieć wpływu na zmianę statusu :shock: :shock: :shock: Beata tylko spokojnie...nie rób demolki w delegaturze...bo co będzie ze mną :?: :?: :?:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22

Post autor: Beataa2702 »

brrrelok pisze:Tak na szybko znalazłem coś takiego:
"O terminie rozpoczęcia turnusu (turnus to wyjazd), miejscu i rodzaju leczenia przyszły kuracjusz jest powiadamiany nie później niż 14 dni przed datą rozpoczęcia turnusu rehabilitacyjnego." i tyle w tym temacie
tak zgadza się brrrelok - z tym że zapewne nie wiesz ja już z jednego wyjazdu musiałam zrezygnować -a nie mogła wyjechać wcześniej jak po 20 maja a dziś wrócił wniosek z ponownego rozpatrzenia i stąd ta propozycja bo 5 czerwca kończy się ważność wniosku a ja mam tylko jedną miejscowość wskazaną
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jurek777 pisze:
Beataa2702 pisze:.... heh mój status zmienił się na : Bieżący status: SKIEROWANIE WYCOFANE - mam nadzieję że jutro pogoda będzie względna i wizyta osobista w NFZ obowiązkowa :evil:
Twój status zmienia się co chwilę :lol: :lol: nie zdziwię się jak jutro będzie:SKIEROWANIE DO REALIZACJI.A swoją drogą,kto miał prawo skierowanie wycofać,to że nie przyjęłaś propozycji nie powinno mieć wpływu na zmianę statusu :shock: :shock: :shock: Beata tylko spokojnie...nie rób demolki w delegaturze...bo co będzie ze mną :?: :?: :?:
jedź ze mną i będziesz mnie trzymał za małego paluszka prawej dłoni i w razie gdy będzie sie robić gorąco to mnie ściśniesz :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Wszystkich w środowy poranek :kwiat: życzę samych pozytywnych wiadomości i dużej tendencji spadkowej :)
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: himera86 »

Kochani moi, doczekałam się przydziału...ale nie jest dobrze. miało być morze, a jest świeradów Zdrój, a przydział dopiero na wrzesień!! Powiedzcie mi czy z takim przydziałem można dyskutować, czy warto dzwonić i nalegać na morze, kurde nooooo, nie tak miało być...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

himera86 pisze:Kochani moi, doczekałam się przydziału...ale nie jest dobrze. miało być morze, a jest Świeradów Zdrój, a przydział dopiero na wrzesień!! Powiedzcie mi czy z takim przydziałem można dyskutować, czy warto dzwonić i nalegać na morze, kurde nooooo, nie tak miało być...
:shock: To chyba wypada 29 miesięcy czekania :!: chyba bez podstaw zdrowotnych raczej nic nie wskórasz :( Będzie dobrze :!: Nastaw się optymistycznie i uśmiechnij ... :)
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: himera86 »

smuga pisze:
himera86 pisze:Kochani moi, doczekałam się przydziału...ale nie jest dobrze. miało być morze, a jest Świeradów Zdrój, a przydział dopiero na wrzesień!! Powiedzcie mi czy z takim przydziałem można dyskutować, czy warto dzwonić i nalegać na morze, kurde nooooo, nie tak miało być...
:shock: To chyba wypada 29 miesięcy czekania :!: chyba bez podstaw zdrowotnych raczej nic nie wskórasz :( Będzie dobrze :!: Nastaw się optymistycznie i uśmiechnij ... :)

ale z tego co czytam to baza zabiegowa taka sobie, a ja czekam na te zabiegi jak na zbawienie, i do tego zero atrakcji wartych uwagi, załamałam się!! :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie myśl tak :!: :!: Nie zawsze jest dokładnie tak jak piszą inni :) Dużo zależy też od klimatu jaki tworzą ludzie :D A miejscowość jest całkiem fajna , góry Izerskie , dużo zieleni , blisko na Czechy .....będzie OK :)
Zablokowany