Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kazimierzu, to wszystko przez politykę Duch Narodu ginie.
Moja Flaga wisi ale nie na wszystkich balkonach, niestety nie ma
Młodzi tego nie rozumieją, po prostu nie dostali po łapach i oby też tak to się nie stało
Pozdrawiam świątecznie
Serdecznie pozdrawiam z Buska. Tężnie pięknie oświetlone w narodowych barwach. Jeszcze czynne, dzisiaj z okazji święta wejście za free.
Lubię to miejsce, oczywiście spotkałam mnóstwo znajomych, którzy tak jak ja lubią tu bywać.
Dzień dobry,
cześć Felice , normalnie latawiec z Ciebie , ja nie nadążam
fajnego pobytu
Wczorajszy dzień był bardzo zimny, ale nie przeszkadzało to ludziom świętować .
W mieście tłok , bo dużo imprez okolicznościowych no i biegi niepodległości .
Dzisiaj powrót do rzeczywistości , dobrego
Dzień dobry
Felice będę w Busku, w Słowackim od 26 stycznia 2025 r
Zobaczę to wszystko na real .Poznam nowych ludzi z mojego turnusu .
Pozdrawiam cieplutko
Dzień dobry
Felice to raczej nie na kuracji ileż można raczej turystycznie dziewczyna się wybrała
Bibi nogę daje z domu ...stoi na stacji lokomotywa i w drogę
Ja do pracy zaraz wychodzę ...oby do emerytury
Miłego dnia Wan życzę
Dzień dobry Pogaduszki
Pogoda gów.... .
Kawa tylko kawa zapraszam I herbatka też
Siedzę w domku, dobrze, że nie muszę wychodzić
Pozdrawiam ciepło , bo pada i szaro za oknem