Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dzień dobry,
oj dzisiaj to ja jestem do luftu , po przeziębieniu chandra mnie dopadla
i żadne zakupy mi nie pomogą ...
Martinka , Ty chyba za chwilę do Buska ?
Wszystkim dobrego dnia
Dzień dobry .
Pochmurny ,chłodny mglisty dzień
Martinka ,Basia wirusy przeziębieniowe nie przesyłajcie .
Kurujcie się pogaduszki ,trzeba zdrowieć .
Koleżanka z kuracji ,pozostała babcią
Kazimierz zastanawiam się , czy zdążył na iluminacje .
Już południe ,spóźniona zagościłam.
Spokojnego ,miłego pogodnego dnia .
Dzień dobry
Mam jeszcze czas do połowy lutego Grażynko. Mam nadzieję że zdążę
Póki co muszę się trochę oszczędzać, bo przez gapiostwo o którym chciałbym jak najszybciej zapomnieć uszkodziłem sobie kończyny dolne, na szczęście nie jakoś drastycznie ale z chodzeniem są kłopoty.
Pozdrawiam w ten nijaki czwartek.
Tu trzeba było Martinko patrzeć troszkę bardziej w górę . Przechodząc pod taką tablicą reklamową przyp... znaczy przypadkiem walnąłem w nią łepetyną. I to byłoby nic gdyby nie to że chyba mnie leciutko przymroczyło i przy upadku noga mi się jakoś dziwnie podwinęła. Ścięgna i więzadła troszkę nadwyrężone, trzeba dać im troszkę odpocząć.
A więc - uważajmy w każdym momencie żeby sobie w głupi sposób nie narobić kłopotu.