Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Nic dziwnego że czereśnie są tak drogie skoro ich zrywanie niesie ze sobą tyle niebezpieczeństw . Bo to i z drabiny spaść można (pamiętam, a jakże...) i kosmate bestie Cię pogryzą .
Zdrowia ogrodniczko!
Dobrej, udanej niedzieli i niech zwycięży lepszy . A potem będziemy się mościć w nowej rzeczywistości.
Haj dzień dobry
Woda z tłuszczem w garkolandii już pyrkoli. Trzeba iść spełnić obowiązek obywatelski bo później Życiobiorcy przyjadą na obiadek z okazji Dnia Dziecka
Dzień dobry
Ja mam dzisiaj podwójne święto do dzień dziecka i Jakuba. Syn zawsze miał żal, że ma tylko jedną okazję do prezentów.
Moje czerwone korale też będą zdobiły sukienkę. Zaraz zbieram się by spełnić obowiązek.