Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
28 stopni Ewaszko
Słabo troszkę- ja chyba muszę mieć tak pod 40 stopni żebym mówiła Uff...
Dziendobry Pogaduszki
Kotleciki siekane z piersi 18csz usmażone, surówka z młodej kapusty w lodówce do tego frytki
Ot. Obiad Niedzielny
Pozdrawiam i życzę samych przyjemności
Zmarźluchy mają inaczej niż wszyscy
Siedzę w bluzie od dresu , wogóle w dresie i skarpetkach
Zastanawiam się nad żywcem, żeby się ożywić troszkę
Chyba tak
Miłego wieczoru życzę
Hej,
z Felice się rozminęłam jak widzę , dobrej kuracji aromat kawusi dotarł i do mnie
Piękny dzień wczoraj był,ale dzisiejszy - przynajmniej wszystko wskazuje będzie też bardzo letni .
Jarmark kwiatowy był w moim mieście , największym zainteresowaniem cieszyła się kwitnąca kurkuma .
przy okazji moc różnych straganów no i oczywiście dmuchańce dla dzieci .
Dobrego dnia życzę
Kuracja trwa, zabiegi super. Wczoraj zrezygnowałam z obiadu i byliśmy na małym objeździe kotliny. Pokazałam towarzystwu Długopole. Dla zainteresowanych informacja, że pijalnia od tygodnia jest czynna. Reszta Domu Zdrojowego musi przejść kapitalny remont. Powódź trochę im też dała się we znaki.
Stronie Śląskie powoli odbudowuje się, ale praktycznie samo centrum nie istnieje. Przerażający widok pustynnych połaci.
Dzionek zakończony pysznym pstrągiem w Goszowie, tradycji musiało stać się zadość. Ranek po burzy deszczowy, od jutra ma być i ciepło i słonecznie.
Dzień dobry .
Pochmurny dzień z przelotnym deszczem .
Spóźniona zagościłam ,już popołudnie
Felice ,wiadomosći z Lądką zdrój ,pozostawiła
Koleżanka w lipcu ma Długopole Zdrój , Willa Dąbrówka .
Numerka do sanatorium ,jeszcze nie ma .
Poniedziałek po weekendzie ,szara codzienność
Miłego ,spokojnego ,miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam.