Pogaduchy
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Re: Pogaduchy
Witam
Felice już ostatnie dni biega na zabiegi a ja zaczynam pakowanie bo jadę na podmiankę
Nie było nam dane być razem na turnusie...
Bibi i jak teraz jak nigdy na CITO do apteki bo już na wczoraj jednego leku mi zabrakło
Miłego dnia
Felice już ostatnie dni biega na zabiegi a ja zaczynam pakowanie bo jadę na podmiankę
Nie było nam dane być razem na turnusie...
Bibi i jak teraz jak nigdy na CITO do apteki bo już na wczoraj jednego leku mi zabrakło
Miłego dnia
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Dzień dobry .
Pogodny dzień ,czasami chmurki ,przesłaniają słoneczko .
Ewaszka ,odliczanie dni do wyjazdu ,jeszcze Ustroń oczekuje ,za dużo tego dobrego ,ale zdrówko najważniejsze .Numerka jeszcze nie mam do sanatorium.
Basiu dobre wiadomości
Szara codzienność ,nic nowego ,pozdrawiam miłego dnia
Pogodny dzień ,czasami chmurki ,przesłaniają słoneczko .
Ewaszka ,odliczanie dni do wyjazdu ,jeszcze Ustroń oczekuje ,za dużo tego dobrego ,ale zdrówko najważniejsze .Numerka jeszcze nie mam do sanatorium.
Basiu dobre wiadomości
Szara codzienność ,nic nowego ,pozdrawiam miłego dnia
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Bibi u Ciebie parkingi przerzedzone, a u nas o miejsce trudno.
Ja co prawda mam swoje przypisane miejsce i to bezpłatnie, taki przywilej dla kuracjuszy z niebieską kartą.
Czas nieubłaganie leci, w środę powrót do domu. Dziś wpadłam do przyjaciół Czechów na drobne zakupy.
Ja co prawda mam swoje przypisane miejsce i to bezpłatnie, taki przywilej dla kuracjuszy z niebieską kartą.
Czas nieubłaganie leci, w środę powrót do domu. Dziś wpadłam do przyjaciół Czechów na drobne zakupy.