Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chwila oddechu od upału, ale niestety ogromny dym i spalenizna z pobliskich Ząbek za sprawą wiatru dotarły do nas. Tragedia ludzi zamieszkujących dwa bloki.
Miałem w pracy dwóch kolegów z Ząbek, obaj mieszkają na Powstańców . Ten pożar jak widzę to na osiedlu jednego z nich, z tym że mieszka w troszkę oddalonym bloku.
Pożar to paskudna sprawa. Przerażający żywioł
Przejeżdżałam tamtędy jak pożar się zaczął, wyglądało to strasznie. Teraz oglądam na TVN 24, już zaczął palić się trzeci blok. Obok jest ściana lasu, boję się co może być dalej, a wiatr jest duży.
Wiem Felice co to za osiedle, ten kolega mieszkał w bloku najdalszym od ulicy, a paliły się chyba te najbliżej Powstańców.
Ale i tak nie zazdroszczę. Tam pewnie totalna ewakuacja
O cholera!
Teraz dopiero włączyłem TVN24, jakiż to straszny widok!
A tu w pobliskiej wiosce spalił się dom w niedzielę, natomiast we wtorek też było słychać strażackie wozy, nawet nie wiem gdzie jechały. Co to się dzieje?
Wszystkich ewakuowano do pobliskiej szkoły, zorganizowano zbiórkę potrzebnych rzeczy. Na dzisiaj już nie każą nic przywozić. Nam w Rembertowie też nie każą otwierać okien. W sumie swąd jest okropny.