Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nooo wiem....Ale śliczne...I praktyczne. Wczoraj po raz drugi sąsiad musiał uśpić swego owczarka dlugowlosego.Ma gość do nich słabość. Są piękne .wielkie ale żyją tylko 13 lat.Chorują na biodra i nowotwory kości. Wiem że również są zmodyfikowane ale ich wielkość raczej kojarzy się z czymś długowiecznym.A tu bach.Taki gigant żyje krócej od kota.Te malutkie są słodkie.Prawie wszystkie rasy są dziełem ludzi....Oczywiście nie dosłownie Taki york.jamnik czy pudle itd..?
Często te miniaturki są chorymi egzemlarzami z uszkodzonym hormonem wzrostu.Takie zwierzęce karzełki Widziałam kota najmnieszego na świecie. Wiem że choroba ale babskie serducha kochają takie maleństwa. W przeciwieństwie do facetów.Wy kochacie wieeeeeelkie giganty.To jedna z naszych różnic galaktycznych w kwestii Marsa i Wenus.
Miał dwa owczarki.Jeden po drugim. Teraz chce kupić kolejnego. Namawiałam Go na adopcję ze schroniska.Są takie cuda że szok w naszym bialostockim.Nie chce niestety.Zaparł się na wydanie kasy na kolejnego z niskim podwieszeniem.
Mój DZIADZIUŚ ma 15 lat, w/G ludzkich 105lat i jest kastratem i zdrowy chociaż już na spacerach bardzo się męczy. Amstafy mają problem z biodrami a mój dzięki Bogu jest zdrów