Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Gość »

Duszyczka pisze: 14 lut 2019 20:52 😘😘😘😙😙😍😍😍Ojej.... :serce: Serce mi wyskoczyło....
Natura tworzy prawdziwe cudeńka... :serce:
Dusiu to z naturą nie ma nic wspólnego 🤔🤗
To są sztuczne twory wychodowane przez eksperymenty hodowców 😪
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Czyli naturalne kurduple :lol: :lol: :lol: :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Nooo wiem....Ale śliczne...I praktyczne. ;) Wczoraj po raz drugi sąsiad musiał uśpić swego owczarka dlugowlosego.Ma gość do nich słabość. Są piękne .wielkie ale żyją tylko 13 lat.Chorują na biodra i nowotwory kości. Wiem że również są zmodyfikowane ale ich wielkość raczej kojarzy się z czymś długowiecznym.A tu bach.Taki gigant żyje krócej od kota.Te malutkie są słodkie.Prawie wszystkie rasy są dziełem ludzi....Oczywiście nie dosłownie :mrgreen: Taki york.jamnik czy pudle itd..?
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Często te miniaturki są chorymi egzemlarzami z uszkodzonym hormonem wzrostu.Takie zwierzęce karzełki Widziałam kota najmnieszego na świecie. Wiem że choroba ale babskie serducha kochają takie maleństwa. :( W przeciwieństwie do facetów.Wy kochacie wieeeeeelkie giganty.To jedna z naszych różnic galaktycznych w kwestii Marsa i Wenus. ;) :D
Gość

Oczywiście. Ale wracając do tego owczarka to on ma więcej żyć, jak w grze komputerowej :?: 🤔
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Małe muszelki lubimy :lol: :lol: :lol: 8-)
Gość

Takie psy żyją maksymalnie 15 lat. Jeśli wykastruje się samca to wydłuża mu się życie o 2 - 4 lat🤗😪
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: Miał dwa owczarki.Jeden po drugim. :lol: Teraz chce kupić kolejnego. :( Namawiałam Go na adopcję ze schroniska.Są takie cuda że szok w naszym bialostockim.Nie chce niestety.Zaparł się na wydanie kasy na kolejnego z niskim podwieszeniem. :(
Gość

Mój DZIADZIUŚ ma 15 lat, w/G ludzkich 105lat i jest kastratem i zdrowy chociaż już na spacerach bardzo się męczy. Amstafy mają problem z biodrami a mój dzięki Bogu jest zdrów🤗😏
Gość

Miałem kiedýś długowłosego owczarka ale w wieku 10-ciut lat dostał raka skóry. Bardzo to przeżyłem wtedy 😪
ODPOWIEDZ